Zengin ve Yoksul 6. son bölüm izle

ATV ekranlarında geçen hafta yayınlanan bölümüyle dikkat çeken Zengin ve Yoksul dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde Aysel, düşüncesizce giriştiği oyunun bir parçası olmamaya karar verdi. Peki, merakla beklenen yeni bölümde neler yaşandı? Zengin ve Yoksul 6. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2019, 20:08 Güncelleme 13 Mayıs 2019, 00:19
Zengin ve Yoksul 6. son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Zengin ve Yoksul yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Heyecan dolu yeni bölümde Karan ise duyguları ve intikam ateşi arasında sıkışıyor. Şimdi izleyiciler şimdi yeni bölümde neler olacak sorusuna yanıt arıyor. Zengin ve Yoksul 6. bölüm izle seçeneğini alt kısımda bulabilirsiniz.

ZENGİN VE YOKSUL 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öğrendikleri karşısında ne yapacağını şaşıran Berrin çaresizdir; Nihal'in yüzüne bile bakmaz.

ZENGİN VE YOKSUL 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AZİZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Aziz, Aleyna'nın eve dönmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır.

AYSEL'DEN YENİ KARAR

Aysel, düşüncesizce giriştiği oyunun bir parçası olmak istememektedir artık; ne Aleyna, ne Karan ne de kendisi üzülsün istemez. Ama bu oyundan çıkmak umduğu kadar kolay olacak mıdır?

KARAN KARIŞIK DUYGULAR İÇERİSİNDE

Karan ise duyguları ve intikam ateşi arasında sıkışmıştır. Aysel, Karan'a olan hislerini daha fazla saklayamaz. Karan'ın tepkisi ne olacak peki, Aysel'e gerçek hislerini söyleyebilecek mi yoksa girdiği oyunu devam ettirmek zorunda mı kalacak?