19 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programı büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bugün Gelinim Mutfakta programında haftanın finali ekranlara gelecek. En düşük puanı 3 gelin alınca bundan dolayı eleme kura yöntemi ile sonuçlanıyor.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2019, 09:19 Güncelleme 26 Nisan 2019, 12:29
19 Nisan Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta 19 Nisan 2019 Cuma saat 12.00 itibariyle başladı. Gelinim Mutfakta 19 Nisan 2019 Cuma puan durumu nasıl oldu? Çeyreği kazanan gelin kim oldu. Bu hafta finalinde bilezikleri kim aldı. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli olacak. Gelinim Mutfakta'ya bugün Saba Tümer katılıyor. Ünlü sunucu Tümer kahkahaları ile eğlenceli anlar yaşatıyor. Haftanın finali geldiği zaman bir isim elenecek. Birinci olan yarışmacı bilezikleri kazanacak.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTA FİNALİNDE KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 285. bölümünde yarışmaya veda eden gelin ve kaynana belli oldu. Hafta toplamında en az puanları Handan-Meltem Nur Akdemir ve Sevim-Güngör Üzüm çifti aldı.

Meltem 9 puanla gün sonuncusu oldu, Meltem'i 10 puanla Gülcan takip etti. 14 puan toplayan Güngör birinci oldu, 13 puanın sahibi Ezgi ise günü ikincilikle tamamladı. Haftalık değerlendirme sonunda, son ikiye Meltem ve Güngör kaldı. Toplamda 45 puan alan gelin Meltem ve kayınvalide Handan Hanım yarışmaya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da Handan-Meltem Nur Akdemir, Besime-Gülcan Ekinci, Sevim-Güngör Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "ağlayan pasta" ile yarıştılar.

Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Reyhan-Ezgi Yıldırım ve Besime-Gülcan Ekinci çiftinden birisi kazandı. Beş altın bileziğin sahibi ise 67 puanla Ezgi oldu. Böylece Ezgi, bileziklerini 55'e tamamladı