Hercai 4. yeni bölüm fragmanı: İnsan bir kere ölür! Hercai 4. yeni bölümde neler olacak? Hercai 3. son bölüm full izle

Hercai 4. yeni bölümde yine nefesler tutulacak. Atv'nin yeni dizisi Hercai 4. yeni bölümünde neler olacak? Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstünde. Tüm Mardin, Miran ve Reyyan'ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Yeni bölümde Reyyan bir seçim yapmak zorunda kalacak. Haberimizin detayından Hercai 4. yeni bölüm fragmanı ve Hercai 3. son bölümü full izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 04 Nisan 2019, 10:22 Güncelleme 04 Nisan 2019, 10:29
Hercai 4. yeni bölüm fragmanı: İnsan bir kere ölür! Hercai 4. yeni bölümde neler olacak? Hercai 3. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Hercai 4. yeni bölümde neler yaşanacağı izleyici tarafından merak ediliyor. Miran'ın yanında olmamak için köprüden atlayan Reyyan, yeni bölümde aşkı mı seçecek yoksa düşmanlığı mı? Tüm Mardin Şadoğlu ve Aslanbey konağında olup bitenleri merak ediyor. Hercai 4. yeni bölümde neler olacak? İşte Hercai 4. yeni bölümden ipuçları...

HERCAİ 4. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran'ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin'i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan'ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Kızı Reyyan'ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı!

Gözünü kırpmadan Reyyan'ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan'ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var. Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran'ın tek derdi Reyyan'ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran'ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran'a doğrulttuğu tetiği çekiyor!

HERCAİ 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İntikam ateşiyle inşa edilen evlilik, Aslanbey ailesinin planladığı gibi son bulmuş, Miran, Reyyan'ı ertesi gün terk etmiştir. Bu acıyı kaldıramayan Reyyan, Miran'la ilk gecesini yaşadığı kulübeyi ateşe verir. Reyyan, acı dolu yaşantısına intiharla son mu verecek? Miran, aldığı intikamın haberini vermek için annesinin mezarına gider. İçinin soğumadığını itiraf eden Miran, Reyyan'a yaşattığı acıyı unutabilecek mi? Yanan kulübenin haberini Fırat'tan duyan Miran, bu intikam savaşında suçu olmayan Reyyan'ı o halde mi bırakacak? Yıllardır nikahlı kocası Miran'ın kendisini sevmesini bekleyen Gönül, sonunda bu mutluluğa kavuşabilecek mi? Azat'ın silahından çıkan kurşunun kafasına isabet etmesiyle hastaneye kaldırılan minik Gül hayata gözlerini mi yumacak?

HERCAİ 3. SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA