Sen Anlat Karadeniz 46.yeni bölüm fragmanında Nefes'in annelik heyecanına Vedat gölgesi!

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz kısa bir ayrılığın ardından 8 Nisan Çarşamba akşamı izleyici ile yeniden buluşacak. 46.yeni bölümde Nefes ve Tahir'in anne-babalık sevincine tanıklık edeceğiz. Öte yandan Nefes ve Asiye güçlerini birleştiriyor ve Tahir ile Mustafa'ya göz açtırmıyor. Sen Anlat Karadeniz 46.yeni bölüm ile izleyiciye keyifli anlar yaşatacak. Akıllarda tek bir soru var. Vedat'ın B planı ne? İşte Sen Anlat Karadeniz 46.yeni bölüm fragmanı.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2019, 12:41 Güncelleme 02 Nisan 2019, 12:50
Sen Anlat Karadeniz 46.yeni bölüm fragmanında Nefes’in annelik heyecanına Vedat gölgesi!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sen Anlat Karadenız 3 Nisan akşamı saat 20.00'de 46.yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki Sen Anlat Karadeniz 46.yeni bölümde neler olacak?

'TAHİR O KADIN KİM?'

Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat'ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir.

Fikret, Vedat'ın pisliklerini temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes'i hem Tahir'i ilgilendirmektedir.

Nefes ve Tahir'in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir'in eline yeni bir bomba bırakmıştır.