Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı: Hepimizin başı sağ olsun! EDHO 127. son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin 4 sezondur devam eden efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Çakırbeyli ailesi büyük bir şokla karşı karşıya kalacak. Yeğeni Alparslan'ın başına gelenlerden sonra Hızır akılalmaz bir plan yapacak. İşte EDHO 128. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 11 Mart 2019, 10:38 Güncelleme 11 Mart 2019, 10:50
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı: Hepimizin başı sağ olsun! EDHO 127. son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı akıllarda soru işareti oluşturdu. Her Salı Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan EDHO yeni bölümde Alparslan ölüyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanında Zeki'nin Zeki'nin Çakırbeylileri bitirmek üzerine yaptığı planın ilk kurbanı olduğu anlaşılıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128. yeni bölüm fragmanı ve EDHO 128. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

Zeki'nin Çakırbeylileri bitirmek üzerine yaptığı planın ilk kurbanı olan Alparslan, sevdikleri uğruna gözünü bile kırpmadan canını feda edebileceğini bir kere daha kanıtlamıştır. Yeğenine yapılanlara karşılık öfke ile düşüncesizce hareket etmesinden korkulan Hızır'ın karşısında ilk duracak kişi Ünal Kaplan olacaktır.

Alparslan'ın başına gelenlerin ardından kendi de dahil hiç kimsenin canını umursamayacak olan Hızır, ondan beklenenin aksine mantıklı bir plan yapar. En büyük amacı ise bundan sonra sevdikleriyle değil bizzat kendisiyle savaşmaları gerektiğini düşmanlarına öğretmek olacaktır.

Zeki, icraatlarıyla masanın karşısında adeta bir güç gösterisi yaparken gözünü diktiği para ve mallardan önce herkesin nefretine sahip olmuştur. Başta Façalılarla yakınlaşmayı hedefleyen Zeki, bu amacına ulaşamayınca ilk işi Hızır'ı öldürmek için harekete geçmek olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 127. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli'nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır. Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır.

İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır. Masanın paylaşmaya yanaşmayacağı haraca karşılık, Alparslan'ın saklı tuttuğu depoların yerini öğrenip el koymayı amaçlamaktadır. Çalarak elde edeceği paralar karşılığında yeni dostlar edinmeyi amaçlayan Zeki'nin, Hızır'dan sonraki hedefi Alparslan olacaktır. Tedbirleri arttırmak yerine Çakırbeylilere açılan savaşa karşılık verme görevini üstlenen Alparslan'ın hayatı büyük risk altındadır.

EDHO 127. SON BÖLÜM FULL İZLE