Çukur 56. bölüm fragmanı yayında mı? Mahsun ve Çeto arasındaki dengeler değişiyor

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur yeni bölümüyle ekranlara geldi. Çukur 56. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Çukur dizisine dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 23:44 Güncelleme 04 Mart 2019, 23:44
Çukur 56. bölüm fragmanı yayında mı? Mahsun ve Çeto arasındaki dengeler değişiyor

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Çukur yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki büyük mücadele tüm gerginliğiyle devam etti. Dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur dizisine dair merak edilen detaylar...

ÇUKUR 56. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her hafta pazartesi günleri izleyici karşısına çıkan Çukur'da Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki mücadele hız kesmeden devam etti. İzleyiciler şimdi Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadeleyi bir silah sesi bölecek. Yaşanan bu şoke edici gelişme iki tarafı da etkileyecek. Salih, Koçovalılarla birlikte hareket etmeye devam ederken bir yandan da kendi kurallarına göre oynayacak.

KOÇOVALILAR, ÇETO VE MAHSUN İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

Çukur son bölümünde Çeto ve Mahsun'un geçmişe dair açıklarını yakalamak isteyen Koçovalılar ikiliyle ilgili sırların peşinden gitmeye devam edecekler. Mahsun, Yamaç'ın verdiği dosyadaki bilgilerin şokunu yaşarken doğruluğunu da gizlice araştıracak. Mahsun ve Çeto arasındaki dengelerin nasıl değişeceği Çukur izleyenleri merakla bekleyecek.