Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. son bölüm final sahnesinde öldürülen kim? EDHO son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. son bölümde yine heyecan doruktaydı. Atv'nin 4 sezondur devam eden efsane dizisi EDHO'da ortalık iyice karıştı. Façalılar ile Çakırbeyliler arasındaki gerilim arttıkça dizideki ölüm sayıları da artıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. son bölüme Hızır'ın planı damga vururken, son sahnede öldürülen kişi ile gelecek bölümün daha heyecanlı olacağı sinyalleri verildi.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2019, 11:37 Güncelleme 20 Şubat 2019, 11:59
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. son bölüm final sahnesinde öldürülen kim? EDHO son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm son sahne dizinin heyecanını arttırdı. Atv'nin Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi EDHO'da, kardeşi İlyas'ı yanlıştan kurtarmak için zekice plan yapan Hızır, Façalılar'ın oyununu gözler önüne serdi. Ünal Kaplan'ın gerçekleri görmesine sağlayan Hızır'ın planı geceye damga vururken, EDHO son sahnede Ünal Kaplan'ın Haşmet Façalı'nın gözünün önünde adamını öldürmesi ve kardeşi Behzat için açık açık yaptığı tehdit çok konuşuldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. son sahnede Ünal Kaplan'ın Façalılar'a yaptığı son uyarı!

EDHO'DA ÜNAL KAPLAN'DAN FAÇALILAR'A SON UYARI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm son sahnede öldürülen kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşanan son sahne geceye damga vurdu. Hızır, Façalılar'ın işlerini yapan Nedim'i yakalayarak toplantıya getirdi. Ünal ise kendisine hem rest çeken hem de yalan söyleyen Haşmet ve Behzat'a çok sert bir uyarıda bulundu. Ünal, Haşmet'in adamı Nedim'i sopayla vura vura öldürdü. Ünal'ın 'Bundan sonra bir daha yanlış yaparsanız bunun yerinde kardeşin Behzat olur' sözleri dikkat çekti.EDHO son bölümde neler oldu merak ediyorsanız Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. son bölüm full izleyebilirsiniz...

EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE - TIKLA