Diriliş Ertuğrul 136. bölüm fragmanı ile Ertuğrul Bey haini bulabilecek mi?

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul 136. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 17 Şubat 2019, 02:20 Güncelleme 17 Şubat 2019, 02:21
Diriliş Ertuğrul 136. bölüm fragmanı ile Ertuğrul Bey haini bulabilecek mi?

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul bu hafta izleyicileri ekran başına kitledi. Şimdi fenomen dizinin izleyicileri Diriliş Ertuğrul 136. bölüm fragmanında neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Yeni bölümde Ertuğrul Gazi ve alpleri hainin peşine düşüyor. Diriliş Ertuğrul, 20 Şubat 2019 Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. İşte Diriliş Ertuğrul dizisine dair merak edilenler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136. BÖLÜM FRAGMANINDA ORTALIK KARIŞIYOR!

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 136. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ertuğrul Bey'in düşmanlarına karşı harekete geçtiği görülüyor. Fragmanda Ertuğrul'un Alıncak'a kılıç çekip zor durumda bıraktığı da görülüyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul, Alıncak'a istediğinin onda olmadığını ama istediğine de onu ancak kendisinin gösterebileceğini söylüyor. O yolu açacak anahtarın da oğlu Osman olduğunu söylüyor. Beybolat pusatlar olmadan kozların paylaşılmasını öneriyor. Alınca geri adım atmıyor. Ertuğrul'un ise şartı şart. Ertuğrul, Beybolat'a da uç beyliğinin kılıç hakkı ile olacağını söylüyor. Alıncak Ertuğrul'u yabana atmayacağını söylüyor. Bir de 'bize tabi olursan canını bağışlarım' diyor. Ertuğrul tek lafı ile Alıncak'ı yüzünü düşürüyor.

ERTUĞRUL DRAGOS'A GÖREV

Dragos, Ertuğrul'dan ilk görevini alıyor. Ertuğrul'un Dragos'la yapılacak olan irtibatı onun sağlamasını istiyor. Ayrıca topladığı bütün malumatları getirmesi emrediliyor. Zangoç teklifi heyecanla kabul ediyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136. BÖLÜM FRAGMANI