Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı: Yılmaz, oğlumun babası sensin!

Bir Zamanlar Çukurova kaldığı yerden devam ediyor. Atv'nin Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm 3 hafta aradan sonra izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yılın en iddialı ve büyük prodüksiyonu, 16 hafta boyunca olduğu gibi her Perşembe heyecanla izlenecek bölümleri ile ekranda olacak. Son bölümde Yılmaz ve Züleyha bir araya gelmişti. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha, Yılmaz'a oğlunun kendisinden olduğunu açıklayacak mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 22 Ocak 2019, 13:21 Güncelleme 22 Ocak 2019, 16:11
Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı: Yılmaz, oğlumun babası sensin!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova kaldığı yerden devam ediyor. Çukurova'nın hakimi Demir ve İstanbullu Yılmaz'ın, Zülayha'yı ve Züleyha'nın aşkını kazanmak için verdikleri mücadale her hafta soluksuz izleniyor. Her bölüm daha derinleyen hesapların ortaya çıktığı dizinin son bölümünde eski aşıklar bir araya gelmişti! Hem Yılmaz ve Züleyha, hem de Hünkar ve Fekeli, karşı karşıya gelip, aynı havayı solumuştu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölümde neler olacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukurova'da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğacak.

Devlet hastanesine yeni atanan Müjgan Doktor, Çukurova'da esen rüzgarların yönünü değiştirecek! Alzheimer hastalığı sebebiyle neredeyse tüm geçmişini unutan Haminne'nin zihninde çakan şimşekler ne diyecek? Sanayi Odası Başkanlığı'nı Demir'e kaptıran Yılmaz'ın yeni planları yenilgiyi zafere dönüştürebilecek mi?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE!

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde, hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi'ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Karışık duyguların pençesinde Hünkar, kocasının katili Fekeli'nin elini havada bırakmamış ve onunla tokalaşmıştı…

Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yapmıştı! Züleyha'nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz vermişti! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etmişti, Demir Yaman'ın teklifi ise 200 lira idi.

Kerem Alışık'ın hayat verdiği "Fekeli" karakteri, diziye dahil olduğu andan itibaren büyük heyecan yaratmış ve adeta fenomen olmuştu.

Yayınlanmaya başladığı ilk hafta itibariyle Perşembe akşamlarının reyting sıralamasında, açık ara zirvenin sahibi 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe ATV'de!