Bir Zamanlar Çukurova neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16. bölümüyle ekranlara geldi. Her bölümü izleyiciyi ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması izleyicide merak uyandırdı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova bugün neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Giriş Tarihi 03 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 03 Ocak 2019, 17:20
Bir Zamanlar Çukurova neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Atv'de izleyiciyi ekran başına kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta 16. bölümüyle ekrana gelmiş seyirciler bölümü soluksuz takip etmişti. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova bugün neden yok? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılbaşı nedeniyle ara veren dizinin yeni bölümünün 24 Ocak Perşembe günü ekranlarda olması bekleniyor. Yayıncı kuruluş tarafından dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı? Züleyha yeni arabasıyla İstanbul'a mı kaçıyor? Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak?

Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.