Can Kırıkları ne zaman başlayacak? Can Kırıkları oyuncu kadrosunda kimler var? Can Kırıkları 1. Bölüm fragmanı izle

Can Kırıkları Atv ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Can Kırıkları geçtiğimiz haftalarda yayınlanan tanıtım videosuyla merak uyandırmayı başardı. Ancak artık beklenen an yaklaştı. Can Kırıkları ne zaman başlayacak sorusu cevap buldu. Can Kırıkları 1. Bölüm fragman ise izleyiciyi heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları oyuncu kadrosu ve başlama tarihi ile Can Kırıkları 1. Bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 30 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 30 Eylül 2018, 18:12
Can Kırıkları ne zaman başlayacak? Can Kırıkları oyuncu kadrosunda kimler var? Can Kırıkları 1. Bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği; Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar ve Ali İpin gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunu oluşturduğu, Leyla ve Zeynep adlı iki kadın polisin etkileyici dram hikayesini ekranlara taşıyan "Can Kırıkları" 8 Ekim Pazartesi günü seyircisiyle buluşuyor.

"İYİ İŞLENMİŞ KADIN HİKAYESİ"

Atv ekranlarında çok yakında ekran yolculuğuna başlayacak olan Can Kırıkları dizisinin Zeynep'i Funda Eryiğit, rolü için silah eğitimi aldı.

İki kadın polisin dram ağırlıklı hikayesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanan Can Kırıkları, atv'nin iddialı yapımları arasında yerini aldı. Fragmanları ile çok konuşulan dizinin Zeynep polisi Funda Eryiğit, şimdiden seyirciden tam not aldı. Can Kırıkları'nı iyi işlenmiş bir kadın hikayesi olarak tanımlayan Eryiğit, "Temposunun yüksek olması için çok çalışıyoruz. Bu anlamda seyirciyi çekebileceğini düşünüyorum. Zeynep geçmişte yaşadığı travmayı örtbas ederek hayatta kalmayı seçmiş ama bu travma yıllar sonra tekrar karşısına çıktığında bununla yüzleşmek zorunda kalan bir karakter" diyerek konuştu.

CAN KIRIKLARI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Atv'nin en iddialı projeleri arasında şimdiden yerini alan Can Kırıkları iki kadın polisin hikayesini ele alıyor. Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan gibi başarılı isimler rol alıyor.