Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova dün akşam yayınlanan 3. son bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Dün yayınlanan bölümden sonra gözler Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Züleyha ve Yılmaz'ın aşkı dün akşamki bölümde herkesi ağlattı. Atv'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova henüz 3. bölümünün yayınlanmış olmasına rağmen seyirci tarafından oldukça beğeni alıyor. Perşembe akşamlarının reyting birincisi Bir Zamanlar Çukurova yine birinciliği elden bırakmadı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 28 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 28 Eylül 2018, 11:19
Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamı yayınlanan 3. son bölümüyle izleyenleri ağlattı. Ekranlara hızlı bir giriş yapan dizi, dün yayınlanan bölümden sonra gözler Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Ancak Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 3.BÖLÜM ÖZETİ
Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın 27 Eylül'de ekranlara gelen son bölümünde; Yaman Çiftliği'ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar'ın (Vahide Perçin) ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor!

Jandarmanın Yılmaz'ın (Uğur Güneş) peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Züleyha ve Yılmaz'ın başının dertte olması Gaffur'u (Bülent Polat) ve Saniye'yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten'in Yılmaz'a olan aşkı günbegün büyürken öğreneceği gerçeklerle yıkılması da an meselesi!

Züleyha'nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir (Murat Ünalmış), ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha'ya da hükmedebilecek mi?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCU KADROSU

Atv'nin zirveyi seven yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu; Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur'dan oluşuyor.

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay geliyor ve kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıyor… Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişiyor…

"Bir Zamanlar Çukurova" her Perşembe atv'de.