Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan sınırları zorladı!

Popçu Serdar Ortaç, ünlülerin marka danışmanı ve menajeri Selim Akar’ın YouTube kanalında yayınladığı ‘Selim Akar Sorarsa’ adlı internet programının konuğu oldu.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 09 Mayıs 2018, 17:17
Serdar Ortaç’ın Eşi Chloe Loughnan sınırları zorladı!

İÇİNDEKİLER



Popçu Serdar Ortaç, bir internet programının konuğu oldu. 90'lardan bu yana en çok konuşulan isimlerden olan Serdar Ortaç, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri açıkladı.



"TEREDDÜDÜM OLSAYDI BU EVLİLİĞİ YAPMAZDIM"

İrlandalı model Chloe Loughnan ile evli olan Serdar Ortaç, "Şu an hayatımdaki en güzel şey evliliğim. Aramızda 20 yaş fark olmasaydı da, gençken ilk aşkım karım olsaydı; eşimin beni sevdiğinden tereddüdüm olsaydı bu evliliği yapmazdım. O kadar aptal bir adam değilim" dedi.



"PARAM BİTTİ..."

Medyada çıkan iddialar hakkında başarılı şarkıcı, "Eşim istese birçok adam bulabilecekken neden benimle beraber? Param için mi, param bitti. Yakışıklı olduğum için mi, ultra yakışıklı bir adam da değilim. Kadın demek ki seviyor. Benim onu sevdiğim kadar, onun da beni sevdiğini biliyorum ve bundan eminim" ifadelerini kullandı.



Bir evi ve üç arabası olduğunu açıklayan Serdar Ortaç, "Eskiden çok yatırımım vardı. 10 katlı plazalarım vardı, evlerim vardı ama hepsini sattım. Şimdi tüm mal varlığım, eşimle oturduğum evim. Huzurlu bir evim var, eşimin bir arabası, benim bir arabam, bir de elamanların kullandığı vip bir aracım var" şeklinde konuştu.



Uzun süre birbirinden ayrı kalan ve o dönemde ortaya çıkan ayrılık iddialarını sürekli olarak yalanlayan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan şimdilerde hasret gideriyor.



MUTLULUK POZLARI VERİYORLAR

Kendilerini görüntüleyen muhabirlere sürekli olarak haklarında yapılan haberlerin yanlış olduğunu açıklayan çift mutluluk pozları vermeye devam ediyor.



SON PAYLAŞIMIYLA SINIRLARI ZORLADI

Tüm bunlar olurken Ortaç'ın genç eşi Chloe'den yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Amerika'da gerçekleştirdiği bikini ve mayo çekiminden yeni bir kareyi takipçileriyle paylaşan Chloe büyük beğeni aldı.



YORUMLARDA SERDAR ORTAÇ'A GÖNDERME
Kısa sürede çok sayıda beğeni alan paylaşımın altına "Serdar Ortaç buna nasıl izin veriyor?" şeklinde yorumlar yapıldı.