Masum Değiliz'in 'çifte kumruları'

atv’nin merakla beklenen dizisi Masum Değiliz, bu hafta sonu 31 Mart Cumartesi saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Giriş Tarihi 27 Mart 2018, 00:00 Güncelleme 27 Mart 2018, 13:03
Masum Değiliz’in ’çifte kumruları’

İÇİNDEKİLER

atv'nin merakla beklenen dizisi Masum Değiliz, bu hafta sonu 31 Mart Cumartesi saat 20.00'de ekranlara gelecek. Damla Sönmez ve Ushan Çakır'ı aynı ekranda buluşturan dizi ise şimdiden izleyenlerin ilgisini çekmeye başladı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek tempolu senaryosuyla dikkat çekecek dizinin başrol oyuncularından Damla Sönmez ve Ushan Çakır ikilisi ise izleyicilerin ilgi odağı olacak. Geçtiğimiz yıl nişanlanan ve evlilik hazırlıkları yapan çift, Masum Değiliz'de Selin ve Umut karakterlerini canlandırıyor.

Aynı projede yer alan çift, "Masum Değiliz'de birlikte oynamaktan dolayı çok mutluyuz. Dizimiz bu hafta sonu ekrana gelecek. Biz de heyecanla bekliyoruz. Şu an beraber rol aldığımız bir tiyatro oyunu var. Dizi çekimleri ve tiyatro yoğun bir şekilde devam ederken bir yandan da evliliğe hazırlanıyoruz." diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören'in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay'ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.

Masum Değiliz, 31 Mart Cumartesi saat 20.00'de atv ekranlarında!