atv dizilerine Güney Amerika’dan büyük ilgi

Türkiye’de “Dizi atv’de izlenir” sloganını her defasında yenileyip birinciliği elden bırakmayan atv, dizileri ile dünyanın her yerinden ilgi görmeye devam ediyor.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 12 Ocak 2018, 12:48
atv dizilerine Güney Amerika’dan büyük ilgi

İÇİNDEKİLER

Son 10 yılda hızlı bir büyüme yakalayan dizi endüstrisine yurtdışındaki ilgi büyüyor. Çekim kalitesi ve sanatsal değeri açısından da çıtayı yükselten dizilerin başında NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Aşk ve Mavi ile Kırgın Çiçekler geliyor. Büyük bir özveriyle çekilen diziler Türkiye'den sonra yurtdışı pazarında da oldukça ilgi gördü.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Naz Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler, 5 yetimhane kızının hikâyesini anlatıyor. Daha önce satıldığı birçok ülkede reyting rekorları kıran dizi artık Şili, Uruguay, Peru, Arjantin ve Meksika'da da hayranlarıyla buluşacak.

Mavi ve Ali'nin imkânsız aşkını konu alan, Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı'nın başrollerini paylaştığı Aşk ve Mavi ise Meksika'da hayranlarıyla buluşacak.

Türkiye'de izlenme rekorları kıran dizilerin yayınlandığı atv, yaptığı dizi ihracatlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.