Harun’un Eda’ya cevabı ne olacak?

Harun, Cemil ile hayatının en zor konuşmasını yaparken, Aras’ta Eda’dan sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 21 Şubat 2011, 15:48
Harun’un Eda’ya cevabı ne olacak?

İÇİNDEKİLER

"UNUTULMAZ", heyecan ve duygu yüklü yepyeni bölümüyle 23 Şubat Çarşamba akşamı saat 22.45'de ATV'de!

72. Bölüm Özeti:

Eda'nın yanıtı Aras'ın bastırmaya çalıştığı duygularını tekrar ortaya çıkaracaktır. Eda'ya gelen bir telefon genç kadını oldukça şaşırtır. Arayan Ece'dir.

Harun'la evlenmeyecek olmaları Eda'yı oldukça etkiler. İlk kez Harun'la tamamen bittiğini hissetmek genç kadının duygularını alt üst etmiştir. Ancak asıl fırtına henüz başlamamıştır. Ece ile yapacağı konuşma Eda'nın hayatını pişmanlıklarla dolu bir kabusa çevirecektir.

Batu sonunda Burak'ın direncini kırar. Burak, Batu ile konuşmalarının kayıtlı olduğu CD'nin nerede olduğunu söyler. Bu bilgi Batu'yu oldukça şaşırtacaktır. Öte yandan Melda'da Eda'dan Harun'u ikna edip Yağmur'la birlikte uzaklara gitmelerini istemektedir. Aras'ın ise şirket ve Harun'la ilgili başka planları vardır.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Eda, Harun'u kaybetmemek için çırpınırken, Harun da verdiği kararın ağırlığını kalbinde hissetmektedir. Eda'nın ona inanmaması genç adamı derinden yaralamıştır. Ancak Eda kararlıdır. Ne pahasına olursa olsun kahramanını tekrar kazanmak için her şeyi yapacaktır!

Burak ölümün soğuk nefesini ensesinde hissederken, Batu'da gerçek kimliğinin ortaya çıkmayacağından emindir artık. Bu güne kadar yanında olan şans onu yine yalnız bırakmamıştır. Ya da Batu böyle düşünmektedir!