Aşk kavgası burun kırıyordu

Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal’ın paylaştığı dizi “Bitmeyen Şarkı” nın setinde bu hafta dizideki kavga gerçek oldu.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ekim 2010, 17:02
Aşk kavgası burun kırıyordu

İÇİNDEKİLER

Feraye'ye aşık olan Servet, Yaman'ın sevdiği kadınla evlendiğini öğrenince deliye döndü. Bitmeyen Şarkı'da Servet karakterini canlandıran Tuncer Salman ile Yaman karakterini canlandıran Bülent İnal bu bölümde yumruk yumruğa kavgaya tutuşuyorlar.

Çekimleri İzmir-Çeşme'de gerçekleşen dizinin setinde iki sanatçı rol gereği birbirine vurmaya başladı. Rolüne tamamen konsantre olan Bülent İnal, kendini kontrol edemeyip Tuncer Salman'a sert bir yumruk attı. Yüzünü yumruktan kaçıramayan Salman burnuna çok sert bir darbe aldı. Salman'a setteki sağlık ekibi hemen müdahale etti. Buz kompleksi ile tedavi edilen oyuncunun burnunun şişinin inmesi için sete 2 saat ara verildi. Çekimler sonunda iki usta oyuncunun gösterdiği muhteşem performans yönetmen Yasemin Türkmenli tarafından takdir edildi. Oyuncular sahnenin sonunda şakalaşarak çekimlere devam ettiler.

İstenmeyen gelin Feraye (Bürgazar Korel) ile Yaman (Bülent İnal) geçtiğimiz bölümde birçok engeli aşarak evlenmeyi başarabilmişlerdi. Aşıklar bu bölümde Servet engeline takılıyorlar. Servet, Yaman'ın kız kardeşi Kevser ile evli olmasına rağmen Feraye'ye delicesine aşıktır. Cumartesi günü yayınlanacak bölümde aşkları uğruna yumruk yumruğa kavga eden Yaman ve Servet'i izleyeceğiz.

Bitmeyen Şarkı yeni bölümüyle 23 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de yeni gün ve saatinde ATV'de!!!!

DİZİDEN KARELER İÇİN TIKALYINIZ