Beton Orçun'un tepkisi ne olacak?

Dominant Gönül, sevgilisi Zero Erkek Tuna ile oğlu Beton Orçun’u tanıştırmak ister. Ancak bu tanışma istediği gibi gitmeyecektir.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 13 Ekim 2010, 13:54
Beton Orçun’un tepkisi ne olacak?

İÇİNDEKİLER

Beton Orçun'un tepkileri kahkahalarla izlenirken, Zero Erkek Tuna'nın, çocuğa aldığı oyuncak ortalığı karıştırır. Havuç'un aşık olduğu Damla sevgilisinden ayrılır. Havuç için Damla ile sevgili olma fırsatı doğmuştur. Ancak Havuç herkesi şaşırtacak bir tavır sergiler.

Fıs Fıs İsmail, bir otelde çapkınlık yaparken, görülür. Bu durum, karısının kulağına gidince, Fısfıs İsmail'in yuvası yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Karısından çok korkan Fıs Fıs İsmail, Taş Fırın Erkeği Haluk'tan yalan söyleyerek evliliğini kurtarmasını ister. Haluk çok zor bir ikilem yaşamaya başlar. Ya dürüstlükten vazgeçip yalan söyleyecek, ya da bir yuvanın yıkılmasına sebep olacaktır...

Sevgilisi Berke, Duygu'ya çok manidar bir hediye alır. Feminist damarları kabaran Duygu, Berke'yi hediye aldığına pişman eder. İki sevgili ayrılmanın eşiğine gelince, Berke yeni bir hediye arayışına girer.
Haluk'un şirketine güvenlik görevlisi olarak giren Şükrü ve Hüseyin işten atılmanın eşiğine gelince ticarete atılmaya karar verirler. Komik ikiliyi işten atılma noktasına getiren olay ve yapmayı düşündükleri yeni işler neler olacak? Meltem ve Gönül, Tuna ile Haluk'u tiyatroya götürmek ister. Tiyatro'ya gitmek istemeyen Haluk, futbol ile tiyatroyu kıyaslamaya başlayınca, her seyircinin taraf olacağı, komik bir tartışma ortaya çıkar.
Tüm bunlar yaşanırken Meltemlerin ofiste büyük bir olay yaşanır. Şirketin bilgisayar sistemi bilgisayar korsanları tarafından ele geçirilir. Bu durumdan en çok korkan Selçuk Bey olur. Onun kimsenin görmesini istemediği Videoları vardır. Bu kötü olay, şirketteki bazı sırların ortalığa dökülmesine yol açar.

Karısı ölünce iyice yalnızlaşan, emekli Müsteşar Kemal kendine yeni bir uğraş bulmuştur. Tüm semtleri dolaşıp, en ucuz ürünleri saptayarak, bir indirim listesi hazırlamaktadır. Kemal'in bu yeni uğraşına, Haluk "İndirim Mühendisliği" adını verir. Gerçek araştırmalar sonucu ortaya çıkan, bu indirim listesi, televizyon seyircilerinin de işine yarayacağa benziyor.


DİZİDEN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ