Reytinge kurban giden diziler

Her yıl ekranlarda çok sayıda dizi reyting kurbanı olup yayından kaldırılıyor. Bu sezon da şu ana kadar 14 dizi reyting kurbanı oldu.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2010, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2010, 14:15
Reytinge kurban giden diziler

İÇİNDEKİLER

Her yıl ekranlarda çok sayıda dizi reyting kurbanı olup yayından kaldırılıyor. Bu sezon da şu ana kadar 14 dizi reyting kurbanı oldu. Milyonluk bütçelerle başlayan dizilerde çalışan birçok oyuncu ve set ekibi işsiz kaldı. İşte bu sezon reytinge kurban giden diziler...

Bu Kalp Seni Unutur Mu?

Show TV'nin tarihi yapımının da ömrü uzun olmadı. Önce işkence sahneleri eleştirildi, sonra ödenmeyen ücretler konu edildi, sonunda AB reytingleri iyi olmasına rağmen tüm izleyicilerden beklenen ilgiyi görmediği için diziye son verildi. Dizinin başrollerinde Okan Yalabık, Berrak Tüzünataç ve Bülent İnal yer alıyordu.

Kül ve Ateş

Serhat Tutumluer ve Başak Köklükaya gibi iki deneyimli ismi buluşturan yapım uzun soluklu olamadı. Star'da yayınlanan yapım müzikleriyle de ilgi çekmişti.

Es-Es

İki farklı kanaldaşansını deneyen Es-Es,'i de reyting çukuru yuttu.

Balkan Düğünü

Ödüllü oyuncu Saadet Işıl Aksoy ve Özgür Çevik'in rol aldığı dizi reyting alamayınca dördüncü haftada yayından kalktı.

Kasaba

Talat Bulut, Murat Ünalmış ve Lale Yavaş'ın rol aldığı dizi geçtiğimiz ay yayından kaldırıldı.

Nefes

Oldukça iddialı tanıtımlarla ekrana gelen dizi yalnızca 4 bölüm ekranda kaldı.

İhanet

Başrollerini Merve Sevi, Devrim Saltoğlu ve Burak Özçivit'in paylaştığı proje sadece 6 bölüm devam etti.

Kahramanlar

Kutsi, Didem İnselel, Nihat Alptuğ Altınkaya gibi tanınan isimlerin rol aldığı dizi, 10 bölüm yayınlanıp reyting kurbanı oldu.

Maskeli Balo

Burak Hakkı, Burcu Kara ve Aytaç Arman'ın rol aldığı dizi kısa sürede emekli oldu.

Hesaplaşma

İlk 100 program arasına giremeyen bu dizi reyting nedeniyle kurban edilmişti.

Ayrılık

TRT'nin diplomasi krizi yaratan dizisi de onca tanıtıma rağmen izlenmedi. Önce oyuncu kadrosu değişti sonra yayından kaldırıldı.

Ey Aşk Nerdesin

Yalnızca birkaç bölüm yayınlandı. Romantik komedi türündeki senaryonun çekimine son verilmesinin nedeni de tabii ki reyting idi...

Kış Masalı

Duygu Yetiş ve Cemal Hünal'ın rol aldığı Kış Masalı Sezen Aksu'nun diziye hediye ettiği şarkı ile gündeme gelmişti. Ancak şarkı da diziyi kurtarmaya yetmedi.

Makber

Ölüme meydan okuyan bir aşk hikayesi sloganıyla ekrana gelen Makber dizisinin başrollerinde Devrim Nas ve Seda Bakan oynuyordu. 6 bölüm süren dizi reyting cihazlarına yaranamayan dizilerden biri olarak tarihe geçti.