'Gönülçelen' için özel ders

Tuba Büyüküstün 'Gönülçelen' isimli dizideki çingene kızı rolü için hazırlık yaptı. Roman şivesi ve dansı için Aydın Elbasan'dan, Roman müzikleri için ise Savaş Zurnacı'dan ders aldı

Giriş Tarihi 04 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2010, 15:04
’Gönülçelen’ için özel ders

İÇİNDEKİLER

Reytingi yüksek yapımların kanalı atv'de bu ay yepyeni bir dizi başlıyor. İsmi 'Gönülçelen'... Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin başrollerini Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün paylaşıyor. Dizi; müzik otoritesi bir akademisyen ile sokakta çiçek satan genç bir kızın aşk hikâyesini konu alıyor.

Her şey dizi için!
Uzun bir aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün, 'Gönülçelen' adlı dizide Çingene kızı olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çiçekçi kız Hasret karakteri için aylar süren titiz bir çalışma yapan Büyüküstün, rolü için Romanlar'ın yaşadığı Lonca ve Tarlabaşı bölgelerini ziyaret etti. Roman şivesi ve dansı için Aydın Elbasan'dan, yine roman müzikleri için Savaş Zurnacı'dan dersler aldı. İmaj çalışmaları sonunda gerçek bir Çingene kızını aratmayan ünlü yıldızın dizide giyeceği birbirinden renkli kostümlerini ise Naz Erayda hazırladı. 'Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün'le birlikte rol alan Günay Karacaoğlu, Hasan Say ve Ünal Silver da canlandırdıkları karakter için şive dersleri aldılar. Dizide müzik hocasını oynayan Cansel Elçin ise piyano derslerinin yanı sıra rolünü kavramak için Mimar Sinan Üniversitesi'ndeki dersleri takip ediyor.

Çicekçi kızın hayatı bir anda değişiyor!
Çiçekçi kız Hasret (Tuba Büyüküstün), çok küçük yaşta ailesi ile birlikte Trakya'dan İstanbul'a göç etmiştir. Hasret, ablası Gülnaz (Günay Karacaoğlu), kardeşi Kadir (Hasan Say) ve babası Burhan (Ünal Silver) ile birlikte yoksul bir hayat sürmektedir. Üniversitede müzik hocası Murat'ın (Cansel Elçin), sokakta aniden karşısına çıkmasıyla birlikte Hasret'in hayatı bir anda değişecektir.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ