PUBG: New State kayıtları başladı! PUBG: New State ön kayıt nasıl yapılır? Ne zaman çıkacak?

PUBG: New State ön kayıt nasıl yapılır? PUBG: New State kayıtlarının başlamasının yanı sıra oyunun çıkış tarihi de duyuruldu. Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan PUBG yeni versiyonuyla göz dolduracak. İlk alfa testinin ardından toplam 28 bölgede ikinci bir teste ev sahipliği yapacak oyun için heyecan dorukta. Peki; PUBG: New State kayıt nasıl yapılır? PUBG: New State ön kayıt ekranı haberimizde!

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2021, 12:59 Güncelleme 21 Ağustos 2021, 12:59
PUBG: New State kayıtları başladı! PUBG: New State ön kayıt nasıl yapılır? Ne zaman çıkacak?

İÇİNDEKİLER

PUBG: New State ön kayıt nasıl yapılır? PUBG: New State kayıt yaptırmak isteyenler için heyecanlı dönem başladı. Google Play ve iOS üzerinden yapılacak kayıtlara yoğun ilgi gösteriliyor. Dünyanın en popüler ve en çok tercih edilen mobil oyunlarından birisi olan PUBG'nin yeni versiyonu PUBG: New State gelecek bir dönemde geçecek.

PUBG: NEW STATE ÖN KAYIT NASIL YAPILIR?

Google Play üzerinden Android için ön siparişe açık olan PUBG: New State, iOS cihazlar için de ön siparişe açıldı. iOS sayfasının açılmasıyla da oyunun Ap Store'da bir çıkış tarihi ortaya çıktı. App Store'da yazana göre oyun 8 Ekim'de çıkışını yapacak. Ancak bunun net tarih olmadığını belirtelim.

Haziran ayında ABD'ye özel düzenlenen ilk Alfa testinin başarısının ardından KRAFTON, geçtiğimiz günlerde Asya, Orta Doğu, Türkiye ve Mısır genelindeki toplam 28 bölgede iOS ve Android kullanıcıları için 27-29 Ağustos tarihleri arasında ikinci bir Alfa testine ev sahipliği yapacağını açıkladı.

PUBG: NEW STATE Alfa testi tarihleri

Alfa Testi Başvuru Süresi: 9 Ağustos (07:00) - 23 Ağustos (05:59)

Seçilen Alfa Testi Katılımcılarının Duyurusu: 26 Ağustos (05:00)

Ön İndirme Dönemi: 26 Ağustos (05:00) - 27 Ağustos (08:00)

Alfa Testi: 27 Ağustos (08:00) - 29 Ağustos (14:00)

İkinci PUBG: NEW STATE alfa testi bölgeleri:

Asya: Güney Kore, Japonya, Hong Kong ÖYB, Makao ÖYB, Çin Taipei, Tayland, Filipinler, Kamboçya, Endonezya, Singapur, Malezya, Sri Lanka, Myanmar, Maldivler, Laos, Nepal

Orta Doğu: Lübnan, Bahreyn, Suudi Arabistan, Arap Emirlikleri, Yemen, Umman Ürdün, Irak, Katar, Kuveyt

Diğer: Türkiye, Mısır