Son dakika: Instagram çöktü mü? 25 Kasım Instagram mesaj neden gitmiyor? Instagram DM çöktü mü?

Sosyal medya platformun Instagram'da bazı kullanıcıları erişim problemleri yaşamaya başladığını ifade etti. Uygulamada sorun yaşayan pek çok kişi karşı karşıya geldiği problemleri sosyal medya üzerinden duyuruyor. Özellikle kullanıcılar konu hakkında yapılacak açıklamaya odaklandı. Peki, Instagram çöktü mü? 25 Kasım Instagram mesaj neden gitmiyor? Instagram DM çöktü mü? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 25 Kasım 2021, 21:15 Güncelleme 25 Kasım 2021, 22:07
Son dakika: Instagram çöktü mü? 25 Kasım Instagram mesaj neden gitmiyor? Instagram DM çöktü mü?

İÇİNDEKİLER

Saat 20.57'den sonra Instagram kullanıcıları uygulama ve mesaj bölümünde çökme sorunlarının yaşandığını söylüyor. Sorunun bazı kullanıcılar tarafından yaşandığı söylenirken uygulamanın ne zaman düzeleceği de merak ediliyor. Peki, Instagram çöktü mü? 25 Kasım Instagram neden mesaj gitmiyor? Instagram DM çöktü mü? İşte son gelişmeler...

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'da bazı kişiler erişim sorunu yaşıyor. Instagram'da çeşitli erişim problemlerinin yaşandığı bildirilirken gözler yapılacak açıklamaya çevrildi.

İşte sorunun nedeni;

AVRUPA'DA ARIZALAR GÖZÜKÜYOR

Dünya çapında erişim aksaklıklarını tespit eden "downdetector.com" canlı arıza haritasında yer alan bilgiye göre, Whatsapp'a özellikle Avrupa ve Amerika genelinde erişim sorunu olduğu görülüyor. Türkiye'de de bazı kullanıcılar sorun yaşadığını belirtiyor.

INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Instagram'a giren kullanıcılar mesaj gönderme uygulamaya girme gibi konularda sorun yaşandığını görüyor. Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen dakikalarda uygulamanın normale dönmesi bekleniyor.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Uygulama, kullanıcıların medya yüklemesine izin verir. Medyalar filtrelerle, hashtag'ler ve coğrafi etiketleme ile düzenlenebilir. Gönderiler herkese açık olarak veya önceden onaylanmış takipçilerle paylaşılabilir.