PUBG Mobile'da güncellemeyle gelen çılgınlık! Ölüm kamerası devri başlıyor! O yeniliklerle Carlo...

PlayerUnknown's Battlegrounds bilinen adıyla PUBG dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecanla oynanıyor. Oyunun yapımcı firması Tencent Games tarafından oyuna belirli tarihler aralığında sunulan güncellemeler oyuncular tarafından çok konuşuluyor. 3 Mart'ta gelecek olan güncelleme oyuncular tarafından merak ediliyor. PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi için geri sayım başladı. PUBG Mobile'da güncellemeyle gelecek olan ölüm kamerası ile heyecan giderek artacak.

Giriş Tarihi 02 Mart 2020, 17:50 Güncelleme 02 Mart 2020, 17:50
PUBG Mobile’da güncellemeyle gelen çılgınlık! Ölüm kamerası devri başlıyor! O yeniliklerle Carlo...

İÇİNDEKİLER

PUBG Mobile tarafından yapılan güncellemelerle birlikte oyunculara birbirinden yeni deneyimler sunuluyor. Oyunseverler tarafından heyecanla beklenen PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi için artık çok az bir zaman kaldı. PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi pek çok yenilikle gelecek. 3 Mart'ta gelecek olan güncellemeyle birlikte yeniliklerden en dikkat edileni "Ölüm kamerası" oldu. İşte güncellemeyle değişecek yeni özellikler

'ÖLÜM KAMERASI' GELİYOR

PUBG Mobile ölüm kamerası sayesinde oyuncular nasıl öldüklerinin cevabını bulabilecek. Kim tarafından, nerede ve nasıl öldürüldüğünü gören oyuncular yaptıkları hataları da görme fırsatını yakalayacak. Böylece yeniden başladıkları oyunda aynı hataya düşmemeye de özen gösterecek ve daha dikkatli olacaklar.

PUBG MOBILE 0.17.0 GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?

Yeni güncellemeyle birlikte envantere pek çok silah eklenecek. Araçlarda da çeşitliliğe gidilirken yeni karakter Carlo da oyuna dahil olacak. Renk körü modu ve soğuk mod gibi yeni modlar da eklenecek. Erangel 2.0 haritası da yenilikler arasında bulunuyor.

SON GÜNCELLEMEDE YER ALAN ÖZELLİKLER

1. 11. Sezon Royale Pass: Yarın Operasyonu
Daha fazla görev ve yeni ödüller
Yenilikçi tasarımlarıyla dudak uçuklatan giysiler!

2. Yeni Arena Haritası - Şehir
Zemin çeşitliliğiyle geniş bir harita
Yeni ve sürükleyici deneyim

3. Yeni Mod - Otorite
Heyecan dolu mahalle çatışmaları
Süper silahlarla düşmanlarının aklını al!

4. Eğitim haritası dönüyor - Ambar
İstediğin silahla istediğin zaman alıştırma yap

5. Silah Dengelemeleri
Groza mermi hasarı Arena için 45'e düşürüldü