LOL URF modu ne zaman, saat kaçta gelecek? LOL URF geliş saati açıklandı mı? Yeni özellikleri neler?

Riot Games tarafından geliştirilen LOL oyununun 10. yılı için özel URF modunun bir süreliğine oyunculara sunulması bekleniyor. LOL oynayan milyonlarca kişi LOL URF ne zaman, saat kaçta gelecek sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, LOL URF modu geliş saati açıklandı mı? Riot Games tarafından yapılan açıklamada mod ile ilgili sorunların çözülmeye uğraşıldığı duyuruldu. İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 28 Ekim 2019, 17:46 Güncelleme 28 Ekim 2019, 18:02
LOL URF modu ne zaman, saat kaçta gelecek? LOL URF geliş saati açıklandı mı? Yeni özellikleri neler?

İÇİNDEKİLER

Riot Games tarafından milyonlarca oyuncuya sunulması beklenen URF modu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. LOL oynayan pek çok kişi arama motorlarında heyecanla LOL URF modu ne zaman, saat kaçta gelecek sorusuyla ilgili araştırma yapıyor. Riot Games'in 10. yıl için özel olarak URF modu bir süreliğine oyuncuların kullanımına sunulacak. Peki, LOL URF geliş saati açıklandı mı? İşte URF modu ile ilgili merak edilenler...

LOL URF MODU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

Riot Games LOL URF modu üzerinde çalışmalara devam ettiğini açıkladı. LOL'den yapılan duyuruda "Daha hızlı, daha güçlü, daha sınırsız! Özlem diniyor, #sınırsızURFhızı 28 Ekim'de geri dönüyor!" ifadelerine yer verildi. Oyunun bugün içerisinde yayında olması bekleniyor.

URF MODUNDA NELER OLACAK?

İlk olarak, şampiyon seçimine yasaklamalar ekledik. Takımlar önce yasaklamalarını kesinleştirecek, daha sonraysa standart kapalı seçime devam edecek. İki takım da aynı şampiyonları seçebilecek.

Haftalar süren testler sonrası getirdiğimiz ikinci değişiklikse, tıpkı ARAM'daki şampiyon dengelemeleri gibi bu modda da tüm şampiyonlara dengeleme ayarlamaları yaptık. Ayrıca şampiyonları düzenlemek için kullandığımız süreci büyük ölçüde geliştirdik. Böylece aşırıya kaçan şampiyonları bulduğumuzda daha çabuk davranabilecek ve ARAM'ı iyileştirmek için kullandığımız dengeleme araçlarını ve tekniklerini burada da uygulayabileceğiz. Şampiyonları seçebilme olanağının, modun dengesini son derece önemli kıldığının farkındayız ve her şeyin makul bir durumda olması için takipte kalacağız.

Son olarak, URF çıktığından beri Sihirdar Vadisi'ne getirdiğimiz bazı oyun akışı unsurlarını (kule barikatları gibi) bu moda da uyarladık ve daha fazla şampiyonun kendini gösterebilmesi için Kadim Ejderha'yı zayıflattık.