LOL mobile ne zaman çıkacak? League of Legends mobil çıkış tarihi açıklandı mı?

İlk olarak 27 Ekim 2009 tarihinde piyasaya sürülen League of Legends yani kısaca adıyla LOL dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Riot Games tarafından geliştirilen oyunun mobil versiyonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu kapsamda LOL oynayan kişiler LOL mobile ne zaman çıkacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, League of Legends mobile çıkış tarihi açıklandı mı? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2019, 01:02 Güncelleme 22 Ekim 2019, 01:02
LOL mobile ne zaman çıkacak? League of Legends mobil çıkış tarihi açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Oyuncular tarafından kısaca LOL olarak bilinen olarak League of Legends oyunun mobil sürümü geliyor. Türkiye'de de yüz binlerce oynayanı bulunan League of Legends'in mobil versiyonu ülkemizde de merakla beklenmeye başladı. Peki, LOL mobile ne zaman çıkacak? League of Legends mobile çıkış tarihi açıklandı mı? İşte merak edilen detaylar...

LOL MOBİLE NE ZAMAN ÇIKACAK?

League of Legends'in kayıtlarının birkaç ay içinde başlaması bekleniyor. 2020 yılının ortalarına doğru oyunun mobil sürümünün çıkması bekleniyor.

LEGENDS OF RUNETERRA GELİYOR

Riot Games, oynanışı beceri ve yaratıcılık gerektiren yeni kart oyunu Legends of Runeterra'yı (LoR) duyurdu. League of Legends dünyasında geçen LoR, oynaması ücretsiz bir stratejik kart oyunu. LoL'ün sembolleşmiş şampiyonlarını ve Runeterra'nın çeşitli bölgelerinden gelen yepyeni karakterleri içeren kartların her biri, özgün bir tarza sahip ve stratejik bir avantaj sunuyor.

Dinamik ve değişken bir çatışma sistemine sahip LoR'da oyuncular çeşitli yollardan kart kazanabiliyor. Oyuncular, ücretsiz seçenekler haricinde istedikleri bir kartı doğrudan oyun içi alışveriş birimini kullanarak ücretli olarak da satın alabilecek.

Şu anda ön kayıt aşamasında olan LoR, 2020 yılında hem PC hem de mobil cihazlarda oynanabilecek.

LEAGUE OF LEGENDS HAKKINDA

League of Legends, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyunu. 27 Ekim 2009 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır. Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients haritasını tasarlayan Steve Feak'dir.