PUBG Lite Türkiye'de ne zaman çıkacak? Ön kayıt son gün ne zaman? PUBG Lite nasıl indirilir?

Beta test dönemi ile Türkiye ve Brezilya'da başlayacak olan PUBG Lite'ı bekleyenler için müjdeli haber geldi. PUBG Lite'ın resmi internet adresi üzerinden sürümün ne zaman Türkiye'ye geleceği konusunda bilgi paylaşıldı. Öte yandan PUBG Lite'a ön kayıt yaptırmak gerekiyor. PUBG Lite bekleyenlerin bugün içerisinde ön başvurularını yapmaları şart. Peki, PUBG Lite nasıl indirilir?

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019, 09:47 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 11:30
PUBG Lite Türkiye’de ne zaman çıkacak? Ön kayıt son gün ne zaman? PUBG Lite nasıl indirilir?

İÇİNDEKİLER

PUBG Lite Türkiye çıkış tarihi belli oldu. PUBG Lite için geri sayım başlarken, oyunun resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuruda ön kayıtların 22 Mayıs'a kadar yapılması gerektiği bildirildi. Düşük performanslı bilgisayarlarda rahatça oynanabilecek olan PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? PUBG Lite sistem gereksinimleri neler? PUBG Lite nasıl indirilir? İşte detaylar...

PUBG Lite'ı kullanabilmeniz için ön kayıt oluşturmanız lazım. PUBG Lite ön kayıt işlemleri, oyunun resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor.

PUBG LITE TÜRKİYE'DE NE ZAMAN ÇIKACAK?

PUBG Lite'ın resmi internet adresi üzerinden yayınlanan duyuruda, PUBG Lite sürümünün 23 Mayıs tarihinde kullanıcılarla buluşuyor.

PUBG Lite Beta, test dönemi ile Türkiye ve Brezilya'da başlayacak.

PUBG LITE NASIL İNDİRİLİR?

Bu sürüm, PUBG Lite'ın resmi internet adresi üzerinden indirilmektedir. İlgili adresi açtıktan sonra "İndir" kategorisi üzerinden bir sekmeye yönlendirileceksiniz. Burada sisem gereksinimleri yer alacak. Bilgisayarınız bu sistem gereksinimlerini karşılıyorsa altta yer alan "indir" butonuna tıklayın. Oyunu setup'ı karşınıza çıkacak. Oyunu buradan kolaylıkla indirebilirsiniz.

İşte sistem gereksinimleri...

PUBG LITE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i3 2.4GHz
RAM4GB
GPUIntel HD Graphics 4000
HDD4GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i5 2.8GHz
RAM8GB
GPUNVIDIA Geforce GTX 660 or
AMD Radeon HD 7870
HDD4GB