Instagram yeni güncellemesi ile gelen özellikler neler? Son güncellemeyle kullanıcılar çıldırdı!

Dünyaca ünlü fotoğraf paylaşım platformu Instagram 2018'in son günlerinde yaptığı güncelleme ile kullanıcılarını adeta çılgına çevirdi. Yatay akış güncellemesi yapan Instagram'ın bu son güncellemesi henüz yaygınlaşmadı ancak yeni güncelleme ile karşılaşanların verdiği tepki, güncellemenin ne kadar sıkıntılı olduğunu kanıtlar nitelikte. İşte Instagram'ın son güncellemesi hakkında detaylar.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2018, 15:14
Instagram yeni güncellemesi ile gelen özellikler neler? Son güncellemeyle kullanıcılar çıldırdı!

İÇİNDEKİLER

Instagram getirdiği 'yatay akış' güncellemesi ile kullanıcıları çıldırttı. Önceden yukarı kaydırarak ilerleyen timeline, artık tıklamalarla ileyecek. İşte Instagram'ın son güncellemesi hakkında tüm detaylar.

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram güncellendi ve timeline'daki fotoğrafları görmek için aşağı sürüklemek yerine parmakla fotoğrafların üzerine basma özelliği geldi.

Story paylaşımlarına benzer şekilde parmakla dokunarak gezilen timeline'ın yeni hali sosyal medyada büyük tepki topladı.

CEO AÇIKLAMA YAPTI

Tüm bu tepkilerin ardından kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan CEO'su Adam Mosseri bunun sadece bir test olduğunu söyleyip özür diledi.

'Karışıklık için özür dileriz' açıklamasını yapan Mosseri, daha küçük bir hedef kitleyi plandıklarını ama bir yanlışlık yapıldığını belirterek 'Her zaman yeni fikirler' deniyoruz.' dedi.