Geniş açıyla herkes fotoğraft

Türkiye’de tüketicilerle buluşan 6 inç full HD ekrana sahip Sony Xperia XA1 Ultra, 23 MP sensörlü, son teknolojiye sahip kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Optik görüntü sabitleme ve geniş açılı akıllı selfie flaşlı 16 MP ön kamerası ile grup fotoğrafları kolaylaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2017 Güncelleme 31 Mayıs 2017, 00:00
Geniş açıyla herkes fotoğraft

İÇİNDEKİLER

SONY Xperia XA1 Ultra, Türkiye'de satışa sunuldu. 6 inç full HD ekranı olan Xperia XA1 Ultra, 23 MP sensörlü ve son teknolojiye sahip kamera özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Tam genişlikte bir ekran ile kesintisiz tasarıma sahip Xperia XA1 Ultra'nın ana kamerası deklanşöre basıldığında 0.6 saniyede açılıyor. XA1 Ultra, optik görüntü sabitleme ve geniş açılı akıllı selfie flaşlı 16 MP ön kamerası ile grup selfie'leri için iyi bir seçim olmayı hedefliyor. 'El Deklanşörü' kamera özelliği sayesinde tek bir el hareketi ile doğru kareyi yakalamak kolaylaşıyor.

4RENK SEÇENEĞİ
Enerji tasarrufuna sahip sekiz çekirdekli MediaTek işlemci ile internette arama yaparken, video izlerken ve oyun oynarken dahi hızlı bir deneyim hedefleniyor. XA1 Ultra, akıllı telefonun kullanım ömrü boyunca daha uzun süren bir performans sağlamak üzere tasarlandı. Qnovo Adaptive Charging, pilin kullanımını takip ederek ömrünü azami düzeye çıkartmak için şarj akımını ayarlıyor. STAMINA Modu ise bazı fonksiyonları kapatıp pil ömrünü artırarak en çok ihtiyaç duyduğunuzda pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor. Sony'nin 'Akıllı Temizleyici'si, önbelleği ve kullanılmayan uygulamaları otomatik olarak temizleyerek cihazınızın performansını ve belleğini yönetiyor. XA1 Ultra, beyaz, siyah, altın ve pembe renk seçeneklerine sahip.