Teknoloji aşka geldi

Sevgililer Günü, teknoloji firmalarını harekete geçirdi. İndirimler ve yeni ürünler peş peşe geldi. Yüzde 50'ye kadar düşen fiyatlar tüketiciyi sevindirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2012 Güncelleme 12 Şubat 2012, 02:56
Teknoloji aşka geldi

İÇİNDEKİLER

Sevgililer Günü için teknoloji mağazaları da indirim yarışında... Yüzde 50'ye varan fiyat avantajlarının yanı sıra, mağazalarda ürün alana pırlantada ve çiçekte de indirim sunuluyor. Teknoloji artık yaşamamızın her anında. Bunu farkında olan elektronik ürün satışı yapan mağazalar da yaptıkları indirim ve hediye çekleriyle sevgili kapma yarışına girdi. Artık lüks değil ihtiyaç olan teknolojiyi sevgilisine satın almak isteyen aşıklar 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel fiyat avantajlarından yararlanacak. Yüzde 50'ye varan indirimler hediye alacakların yanında ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüketiciler için de alışveriş fırsatı sunacak.

* * *
HEM İNDİRİM VAR HEM DE HEDİYE PIRLANTA...
Vatan Bilgisayar, Sevgililer Günü için cazip fırsatlar sunuyor. 'Teknoloji aşkına' sloganıyla başlatılan kampanyada bugün tüm Vatan Bilgisayar mağazalarında, bütün teknoloji ürünlerinde yüzde 25 'aşk' indirimi uygulanacak. Ayrıca, Vatan Bilgisayar mağazalarından 100 TL ve üstü alışveriş yapanlara Eros Pırlanta'dan 100 TL'lik indirim çeki anında hediye edilecek. Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara veküçük ev aletlerine kadar 10 binin üzerinde ürünü tüketicilere sunuyor.

* * *
SEVGİLİYİ ARAMAK BEDAVA
Türk Telekom, Sevgililer Günü'ne özel kampanyasında, 14 Şubat'ta ev ve iş telefonlarının yanında ankesörlü telefonları da ücretsiz yaptı. Şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası birinci kademe ev ve iş telefonlarının yanı sıra GSM yönüne yapılan aramalarda 15 dakika ücretsiz olacak.

* * *
HESAPLI ALIŞVERİŞ İMKANI
Darty, 13 Şubat'a kadar sürecek Sevgililer Günü kampanyası ile tüm ASUS ve HP dizüstü bilgisayarlarda yüzde 20, tüm masaüstü bilgisayarlarda yüzde 25 indirim imkanı sunuyor. Ayrıca hediye çeki de var.

* * *
KENDİ SESİNİ HEDİYE ET
Logitech'in yeni hoparlörü; akıllı telefonlarla, tablet bilgisayarlarla ve Bluetooth uyumlu tüm cihazlarla eşleşebilen Logitech Mini Boombox, sevdiklerinize kendi sesinizle seslenebilmenizi sağlıyor.

* * *
ALIŞVERİŞ YAPANA SİNEMA
Asus, Sevgililer Günü'nde çiftleri ödüllendiriyor. ASUS Türkiye, Facebook sayfası üzerinde 15 Şubat'a kadar yarışmaya katılıp, ASUS ürünü alan 50 çifti sinemaya davet ediyor. Alışveriş yapan çiftler, 20 Şubat'a kadar kullanacakları sinema bileti kazanıyor.