Türkiye güvenli ülke

Teknoloji firmalarının Türkiye'ye yönlendiğini belirten LG Türkiye Genel Müdürü Cho, 'Ülkeniz herkese güven veriyor' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2012 Güncelleme 24 Ocak 2012, 01:48
Türkiye güvenli ülke

İÇİNDEKİLER

Dünya ekonomik krizle boğuşurken, büyüme rekoru kıran Türkiye yabancı firmaların ilgisini çekiyor. Özellikle teknoloji konusunda Türkiye'nin gözde ülke olduğunu anlatan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, Digiturk ile işbirliği toplantıda TAKVİM'in sorularını cevaplandırdı. Cho, "Avrupa'daki krize Ortadoğu'da ki siyasi belirsizlik eklendi. Bütün bunları atlatan Türkiye kendisine ve bölge ülkelerine güven vermeye devam ediyor" dedi. Kendilerinin de Türkiye'deki hedeflerini büyüttüklerini ifade eden Cho, Türkiye'nin genç nüfusu ile teknoloji firmalarının büyük ilgisini çektiğini belirtti. Cho, "Türkiye internet kullanımında Avrupa'da ilk 2'de, teknolojiye adaptasyonda ise bölgenin lideri" dedi. Cho Türkiye'nin LG ve diğer üreticilerin ön planda tuttuğu bir pazar olduğunu belirterek "Türkiye'de olmaktan memnunuz. Hükümetin teknoloji alanına verdiği destekler de yatırımlarımıza yön vermemizi sağlıyor" dedi.

SESSİZ KALIYORUZ
Digiturk Medya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esin Yazal Koyuncu, tanıtım toplantısında futbolda yaşanan son gelişmelerle ilgili TAKVİM'in sorularını da cevapladı. Koyuncu, stratejik bir dönemden geçildiğini ifade ederek şunları söyledi: "Yaşanan süreçte taraftarın bir tepkisi oldu. Kaosa prim vermiyoruz. Sessiz kalıyoruz. 10 yıldır futbolun yayıncısıyız. Futbolunda bu kaosu atlatacağını düşünüyoruz. Kavga bizim dışımızda. Bu sene agresif hedeflerimiz var. Son teknolojleri abonelerimize sunmaya devam edeceğiz".

DİGİTURK VE LG FUTBOL KEYFİNİ İKİYE KATLIYOR
LG Smart TV için Digiturk'un oluşturduğu yeni uygulama, Lig TV ile futbol keyfini ikiye katlıyor. LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV'den takip edilecek uygulamayla futbol tutkunları, takımları ve futbolla ilgili her bilgiye anında ulaşabilecek. İşbirliği kapsamında ayrıca İngiliz Premier Lig maçları da LG sponsorluğunda 3D olarak Lig TV'de yayınlanacak. Şu anda uyumlu TV'lerde yapılan yayın Nisan ayından itibaren ek bir aparatla tüm TV'ler de izlenebilecek.