"Bence Fenerbahçe'ye iftira atıyorlar"

Fenerbahçe Kulübü hakkında gündeme gelen iddiaların bir çoğunun iftira olduğunu düşünen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Sarı-lacivertli kulübün küme düşürülmesine ise ihtimal vermiyor.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 11 Temmuz 2011, 15:04
Bence Fenerbahçe’ye iftira atıyorlar

İÇİNDEKİLER

Şike soruşturmalarının odak noktası olan Fenerbahçe'nin küme düşürülmesine ihtimal dahi vermeyen Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, ortaya atılan iddialarının çirkin birer iftira olduğunu düşünüyor.

Bu aşamada federasyona büyük iş düştüğünü belirten Cavcav, verdiği demeçte, "Türk futbolunun lideri olan bir kulübün böyle işlere kalkışacağına ihtimal vermiyorum. Güçlü bir kadrosu ve üst düzey olanaklara sahip olan Fenerbahçe'nin maç satın almasının anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bazı şeylerin de iftira olduğu kanaatindeyim. Federasyonun alacağı karar, umarım kulüplerimize zarar vermez" dedi.

Fenerbahçe'nin küme düşürülmesinin zor bir ihtimal olduğunu vurgulayan Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı, "Yarın Kulüpler Birliği olarak bir toplantı yapacağız ve bu konuyu masaya yatıracağız. Bence böyle bir şey mümkün değil. Aksi takdirde Fener'in küme düşürülme ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. O zaman Türkiye'deki kulüplerin akıbeti meçhul olur" şeklinde konuştu.