Fener dikkat Alex sakatlanacak

Alex arkadaşları ile uyumlu. 2. yarıda kısa bir süre sakatlık sorunu yaşayacak ama Fener onun yokluğunda yenilecek... Baros ve Neill başarılı olacak. Özellikle Baros'un adından 2. yarıda çok sık bahsedilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2011 Güncelleme 26 Ocak 2011, 10:56
Fener dikkat Alex sakatlanacak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ligin ilk yarısında kötü bir grafik çizse de 2. yarıda daha başarılı olacak. Alex bu başarıda önemli paya sahip olacak. Alex, önemli gelişmelerle de gündeme gelecek. Takım arkadaşları ile uyum içerisinde olmasına rağmen Fenerbahçe yönetimi ile tartışma halinde olacak. Yönetimle arası açılacak. Ani ve agresif çıkışları olacak. Alex sakatlık sorunu da yaşacak. Bu sakatlık sırasında birkaç hafta forma giyemeyecek. Ancak Fenerbahçe onun yokluğunda önemli bir maçı kaybedecek ve şampiyonluk yarışında ciddi bir yara alacak. Alex ligin 2. yarısında hırsı ile de dikkat çekecek. Yönetimle arasında huzursuzluk olduğu için gergin bir son buluş gündeme gelecek.

DIEGO LUGANO (02.11.1980)
Lugano ilk yarıda iyi bir çizgide değildi. Fakat ligin ikinci yarısında şansı yaver gidecek. Başarılı performansıyla herkesin önemli ölçüde dikkatini çekecek. Takımının gücünü önemli ölçüde etkileyecek bir başarıyı yansıtacak. İstediği ilerlemeyi başlangıçta gösteremiyor olması motivasyonunu kaybetmesine neden olmayacak. Gelişme noktasında önemli adımlarla ilerleme gösterecek. Çevresel etkiler de onun başarısında etkili olacak.

JOSEPH YOBO (06.09.1980)
Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen defans oyuncusu Joseph Yobo'yu da iyi bir 2. yarı bekliyor. Yobo güçlü bir ilerleme gösterecek ve takımının yükselmesine neden olacak.

MILAN BAROS (28.10.1981)
Sezonun ilk yarısında sakatlıklarla boğuşan Milan Baros, çok hızlı bir başlangıç yapacak. İsminden sıkça bahsedilir olacak. Başarılı gelişmeler gösterecek ve doğru bir ilerleme kaydedecek. Şanslı bir sezonda başarılı olması takımını olumlu olarak etkileyecek. Kariyerde büyüme diye adlandırılan en önemli dönemi bu sezonda yakalayacak. İlk yarının aksine Baros için 2. yarıda her şey güzel olacak. Galatasaray taraftarının sevgisini yeniden kazanacak.

KEWELL (22.09.1978)
Galatasaray'da sakatlıklardan nasibini alan bir diğer futbolcu da Kewell olmuştu. Kewell, sezonun 2. yarısında da sakatlık yaşayacak. Ama bu sakatlık daha küçük çapta olacak. Fakat yine de bir süre sahalardan uzak kalacak.

LUCAS NEILL (09.03.1978)
Galatasaraylı Lucas Neill iyi bir performans ile adından bahsettirecek. Teknik olarak önemli bir gelişim noktasında olacak. Başarılı bir sezonla ilerleyerek güçlenme kaydedecek. Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği futbolculardan birisi olan Neill, taraftarın bu güvenini boşa çıkartmayacak.

DAVISON ROGERIO SILVA BOBO (09.01.1985)
Takımına sağlayacağı katkı ile Beşiktaş'ın Süper Lig'de ilk 3'te yer almasını sağlayacak. Atacağı goller ile adından sıkça bahsedilecek. Beşiktaş yönetimi ve takım arkadaşları ile her zaman uyum içerisinde olacak. Fakat değişim için yeni teklifler de almaya başlayacak. Bu durum sancılı bir sürecin başlangıcına neden olacak. Bu sezon Bobo için Beşiktaş formasını giydiği son sezon olacak. Önümüzdeki sezon başka bir takımın formasıyla kendisini izleyeceğiz.

Q7 2012'DE GİDECEK
Başarılı olmanın ötesinde takımına da önemli bir ilerleme sağlayacak. Yaşadığı ilerleme sadece Beşiktaş'ta değil bir çok takımda etki yaratacak. En önemli başarıyı da 2012'de gerçekleştireceği transfer ile sağlayacak.

ARDA'NIN YÖNETİMLE ARASI AÇILACAK
Özel yaşantısı ile gündeme geliyor olması sancılı bir süreçte olduğu anlamına geler. Galatasaray yönetimi ile arasında yaşanacak sıkıntılı bir konu performansını kötü etkileyecek. Yaşadığı ilişkideki gerginlik önemli ölçüde tesir edecek. Ligin 2. yarısını zor bir süreç altında geçirecek.



Çelebi ÇİÇEK