Beşiktaş'a bir kaleci daha! Doğan Alemdar transferi resmen bitti
Beşiktaş, Başakşehir forması giyen Doğan Alemdar’ın transferi için kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. 23 yaşındaki millî kaleci, sağlık kontrolleri ve sözleşme işlemleri için İstanbul’a gelecek.
Yeni sezon öncesi kaleci transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alexander Nübel ile kalesini sağlama almayı başardı. Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun elini güçlendirmek için kolları sıvayan yönetim, Doğan Alemdar'ın kadroya katılması adına Başakşehir ile görüşmelere başladı.
Gerçekleşen temasların ardından turuncu lacivertlilerle anlaşma sağlandı. Doğan Alemdar, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşmesini imzalamak üzere İstanbul'a gelecek. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'ın Slovakya kampına katılacak.
Doğan Alemdar kariyerine Beşiktaş'ta devam edecek
BEŞİKTAŞ RESMEN AÇIKLADI
Doğan Alemdar'ın transferi konusunda Beşiktaş'tan açıklama yapıldı. Resmi kanallardan; "Kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına vardığımız profesyonel futbolcu Doğan Alemdar, sağlık kontrolleri ve transfer sürecinin tamamlanması için bu akşam İstanbul'a gelecektir. Doğan Alemdar'ı taşıyan uçak 18.40'ta İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde olacaktır." ifadelerine yer verildi.
3 MAÇTA OYNADI
Geride kalan sezonda sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giyebilen 23 yaşındaki file bekçisi, 3 karşılaşmada 6 gol yedi. Boluspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor'a karşı görev yaptı.
Takvim Kaynak Tercihleri
Doğan Alemdar Rennes'te de forma giydi
RENNES'TEN BAŞAKŞEHİR'E GELDİ
Doğan Alemdar, 2025 yılında Fransız ekibi Rennes'ten Başakşehir'e transfer oldu. Daha önce Kayserispor'dan Rennes'e transfer olan genç kaleci, Fransa kariyerinde Rennes ve Troyes deneyimleri yaşadı. Türkiye'ye dönüşünün ardından Başakşehir kadrosuna katılan Alemdar, Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek.
