İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluna geçer not! İbra kararı verildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankara'da gerçekleştirilen olağan mali genel kurulunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve denetleme kurulunun faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluna geçer not! İbra kararı verildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağan mali genel kurulu Ankara'da yapıldı. Türk futbolunun üst düzey temsilcilerini bir araya getiren genel kurulda, federasyonun mali ve idari faaliyetleri masaya yatırıldı.

182 delegenin imzasıyla açılan genel kurulda divan başkanlığı görevine Süleyman Hurma seçildi.

Toplantıya TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, FIFA ve UEFA temsilcileri ile kulüp başkanları, yöneticiler ve delegeler katıldı.

Şenol Güneş katılımcılar arasında yerini aldıŞenol Güneş katılımcılar arasında yerini aldı

1 YILLIK DÖNEM DEĞERLENDİRİLDİ

Genel kurulda TFF Statüsü gereği 1 Haziran 2025 ile 31 Mayıs 2026 tarihleri arasındaki faaliyet dönemi görüşüldü.

Yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider tabloları, bilanço ve denetleme kurulu raporu delegelere sunularak değerlendirildi. Toplantıda federasyonun mali yapısı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Birçok isim mali genel kurula katıldıBirçok isim mali genel kurula katıldı

HACIOSMANOĞLU VE YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ

Görüşmelerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve denetleme kurulunun ilgili döneme ait hesap ve faaliyetleri için ibra oylamasına geçildi.

Yapılan oylama sonucunda Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve denetleme kurulunun 1 Haziran 2025 - 31 Mayıs 2026 dönemindeki faaliyetleri ibra edildi.

Böylece TFF yönetimi, delegelerden güvenoyu alarak görevine devam etme yetkisini korudu.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul temsilciliğini açacaklarını dile getirdiTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul temsilciliğini açacaklarını dile getirdi

"BANA BİR ADIM GELENE ON ADIM KOŞARIM"

Teşekkür konuşması için yeniden kürsüye gelen TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Süper Lig kulüplerinden katılımın az olmasını eleştirerek "Karşımda oturanlar; birinci, ikinci, üçüncü lig kulüp başkanları... Onlar da başkan. Benim gözümde Süper Lig'in en tepesindeki başkan ile ilk sefer amatörden profesyonelliğe çıkan başkan arasında hiçbir fark yok. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Olanların yüreği yeter." dedi.

Hacıosmanoğlu, "Kimsenin arkasından söz söylemiyorum. Herkesin yüzünün karşısında söylediklerimi de burada söylüyorum. Ben dört büyük kulüp başkanına federasyonda üç saat toplantı yaptığımız zaman da söyledim. Bana bir adım iyi gelene on adım koşarım ama onun aksini yapana da aynı muameleyi yaparım. 'Büyük takımlarla iyi geçineyim de burada 3-5 ay daha durayım' derdine düştükleri için Türk futbolunun bu ana sorunları çözülmedi. Benim öyle bir derdim yok." ifadelerini kullandı.

Toplantı için ABD'den geldiğini, sabah yeniden seyahat edeceğini aktaran Hacıosmanoğlu, "Destekleriniz ve milli takımla ilgili temennileriniz için teşekkür ediyorum. FIFA toplantılarında en az 30'un üzerinde ülke başkanı, 'Sadece 80 milyon olarak düşünmeyin, biz Türkiye'nin başarısını kendi başarımız gibi takip edip sevineceğiz millet olarak' dedi. Cenab-ı Allah hem aziz milletimize hem de tüm İslam alemine yakışan o kupayı alıp gelmeyi nasip etsin." diyerek sözlerini tamamladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Takvim Kaynak Tercihleri
Burak Zihni
Burak Zihni Takvim.com.tr Spor

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler