Fenerbahçe transferleri açıkladı: Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan imzayı attı

Son dakika haberi! Transfer dönemine Teknik direktör Jose Mourinho anlaşarak hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, iki isme daha imzayı attırdı. Kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mert Hakan Yandaş ve Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşmaya varıldığını bildirdi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :21 Haziran 2024 , 13:46 Güncelleme Tarihi :22 Haziran 2024 , 09:16
Fenerbahçe transferleri açıkladı: Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan imzayı attı

İÇİNDEKİLER

Transfer dönemine Teknik direktör Jose Mourinho anlaşarak hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, iki isme daha imzayı attırdı.

Kulüp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mert Hakan Yandaş ve Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşmaya varıldığını bildirdi.

MERT HAKAN'LA 2 YIL DAHA
Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi uzatıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertli ekipte 29 yaşındaki futbolcuyla 2025-2026 sezonu sonuna kadar yeni sözleşme imzalandığı belirtildi.


2020-2021 sezonu başında Sivasspor'dan transfer edilen Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda çıktığı 122 maçta 10 gol kaydetti.

LEVENT MERCAN'LA 4 YILLIK ANLAŞMA
Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan'ı renklerine bağladı.

Fenerbahçe transferleri açıkladı: Mert Hakan Yandaş ve Levent Mercan imzayı attı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fatih Karagümrük'ten transfer edilen 23 yaşındaki sol bek ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Levent Mercan, 2021'den bu yana formasını giydiği Fatih Karagümrük'te çıktığı 93 maçta 4 gole imza attı.

MOURINHO DÜN GÖREVE BAŞLAMIŞTI
Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilen Jose Mourinho, görevine başladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı'mızın teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde görevine başladı. Sportif direktörümüz Mario Branco ve teknik heyetle bir araya gelen Mourinho, teknik heyetle tanışma toplantısı yaparak beklentileri konusunda ekiplere bilgi verdi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada Portekizli teknik adamın ekibinde birinci yardımcı antrenör Salvatore Foti, fitness antrenörü, metodolojist, spor bilimcisi Stefano Rapetti, ikinci yardımcı antrenör, duran top antrenörü, yardımcı fitness antrenörü Luca Fatiga, analiz sorumlusu Michele Salzarulo, taktik analiz ve antrenman performans analiz sonumlusu Ricardo Formosinho ile data analiz sorumlusu Giovanni Cerra'nın yer alacağı belirtildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN