Beşiktaş'tan ilk transfer! Anlaşma sağlandı

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun ilk hamlesini teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirerek yapmıştı. Beşiktaş transferde ilk imzayı ise Gabriel Paulista'ya attırmaya hazırlanıyor. Bronckhorst'un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Haziran 2024, 14:55 Güncelleme 11 Haziran 2024, 14:58
Beşiktaş’tan ilk transfer! Anlaşma sağlandı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonun ilk hamlesini teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirerek yapmıştı. Danışman olarak Brad Friedel'i göreve getiren siyah-beyazlı yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk hedef olarak ise savunmaya takviye belirlendi.



İLK İMZA PAULISTA OLACAK

Beşiktaş transferde ilk imzayı Gabriel Paulista'ya attırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid'le sözleşmesi biten 33 yaşındaki Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağladı.



BEŞİKTAŞ'I KABUL ETTİ

Devre arasında transferi gündeme gelen ancak son dakikada 6 aylığına Atletico Madrid'e giden deneyimli futbolcu, Beşiktaş'ın teklifini bu kez kabul etti.



İKİ YILLIK ANLAŞMA

Bronckhorst'un kadrosunda görmek istediği başarılı futbolcuyla 2 yıllık sözleşme için anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR

Gabriel Paulista'nın kısa süre içinde menajeriyle birlikte İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.