Soğuk savaş sürüyor: Fenerbahçe'de yaşanan restleşmeyi TAKVİM açıklıyor

İsmail Kartal’ın Başkan Ali Koç ile görüşmesinde, “Devam edeceksem, Dzeko ve Tadic olmayacak” dediği, iki yıldızın ise “Kartal varsa biz yokuz” talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2024, 07:01 Güncelleme 30 Mayıs 2024, 07:01
Soğuk savaş sürüyor: Fenerbahçe’de yaşanan restleşmeyi TAKVİM açıklıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de sezonun bitiminin ardından gözler teknik direktör konusuna çevrilirken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

KARTAL'DAN FLAŞ TALEP
Sezonu 99 puan ve 99 gol atarak ikinci bitiren Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal'ın Başkan Ali Koç ile yaptığı son görüşmede, "Eğer gelecek sene göreve devam edeceksem, Edin Dzeko ve Dusan Tadic'i bu kadroda görmek istemiyorum" dediği belirlendi. Koç'un büyük ihtimalle Kartal'la devam etmeyeceği, tercihini Dzeko ile Tadic'ten yana kullandığı öğrenildi.

YILDIZLAR HOCAYA KARŞI
Öte yandan Fenerbahçe'de skor yükünü çeken isimlerden biri olan Edin Dzeko'nun yanı sıra Dusan Tadic'in de yönetime Kartal'ın devam etmesi halinde takımdan ayrılmayı düşündüklerini ilettiği gelen haberler arasında.

Geride bıraktığımız sezon içinde teknik heyet ile aralarında soğuk savaş yaşayan iki yıldızın menajerlerinin de Fenerbahçe'deki bu süreci yakından takip ettiği ifade edildi. Kupasız geçen sezonda tüm kulvarlarda toplamda 46 maça çıkan 38 yaşındaki Edin Dzeko 25 gol, 10 asist üretti. Sarı-Lacivertliler'in Sırp yıldızı Dusan Tadic de Fenerbahçe formasıyla çıktığı 56 mücadelede 16 gol attı. Ayrıca takımına 16 da asist katkısı sundu.

1 YIL DAHA KONTRATLARI VAR
Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in Fenerbahçe ile olan kontratları 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN