Fenerbahçe Beşiktaş maçı veren yabancı kanallar hangileri? FB BJK derbisi canlı yayınlayan radyolar kanallar

Türk futbolseverlerin heyecanla takip ettiği Süper Lig'de kritik bir maç geldi çattı. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki nefes kesen mücadele tüm detaylarıyla merak ediliyor ve araştırılıyor. Şampiyonluk mücadelesinin kaderini etkileyebilecek bu büyük karşılaşma Ülker Stadyumu'nda futbolseverlerle buluşacak. Maçın heyecanı, taraftarları hem stadyumda hem de ekran başında bir araya getirecek. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar hangileri? İşte FB BJK derbisi canlı yayınlayan kanallar radyolar!

Giriş Tarihi 27 Nisan 2024, 18:51 Güncelleme 27 Nisan 2024, 18:51
Fenerbahçe Beşiktaş maçı veren yabancı kanallar hangileri? FB BJK derbisi canlı yayınlayan radyolar kanallar

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un futbol devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig'in zirvesini belirleyecek kritik bir derbi maçına çıkıyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı ise futbol tutkunlarının en çok merak ettiği detaylar arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar hangileri? İşte FB BJK derbisi canlı yayınlayan kanallar radyolar hakkında bilgiler!

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ? FB BJK DERBİSİ CANLI YAYINLAYAN KANALLAR RADYOLAR

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Süper Lig maçlarının yayın hakları beIN Sports'ta. Bu sebeple mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE'DE DERBİ ÖNCESİ 7 İSİM SINIRD

Sarı-lacivertlilerde Beşiktaş derbisi öncesinde 7 isim sarı kart sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe'de Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecekler.

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

- EMS Yapı Sivasspor

- VavaCars Fatih Karagümrük (D)

- Fenerbahçe

- TÜMOSAN Konyaspor (D)

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

- TÜMOSAN Konyaspor (D)

- Mondihome Kayserispor

- Galatasaray (D)

- İstanbulspor