Eren Elmalı hakkında flaş karar! Fransız kulübü Nantes, transferini bitirmeye kararlı

Fransız kulübü Nantes sezon sonunda Eren Elmalı’nın bonservisini almak için Trabzonspor’un kapısını çalacak. Bordo-Mavili yönetim Eren Elmalı için 6 milyon Euro talep edecek.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2024, 06:53 Güncelleme 10 Nisan 2024, 07:03
Eren Elmalı hakkında flaş karar! Fransız kulübü Nantes, transferini bitirmeye kararlı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ve bu sezon sergilediği performanslarla dikkat çeken isimler arasında yer alan Eren Elmalı, Fransız kulübü Nantes'ın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon başında oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen ancak başarılı olamayan ardından ise devre arasında 4 milyon Euro'luk bir teklif yapan Nantes, yine oyuncuyu transfer edememişti.

ÖNCE BARISIC BİTİRİLECEK...
Trabzonspor ise Nantes'ın bu ilgisi karşısında önlem almak için Hırvat sol bek Borna Barisic'in transferini sonuçlandırmakta kararlı. Oyuncuyla prensip anlaşmasının önümüzdeki günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Bu transferin resmen sonuçlanması durumunda Trabzonspor'un Eren Elmalı için gelecek olan kabul edilebilir bir bonservis teklifini değerlendirmeye alacak. Bordo-Mavili takımın Eren Elmalı için bonservis beklentisinin 6 milyon Euro seviyelerinde olduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN