Galatasaray'da Bakambu ve Boey'un yeri doldu! TFF'ye bildirildi

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılarda Bakambu ve Sacha Boey ile yollar ayrılırken, iki futbolcunun da yeri hemen doldu. Aslan, forvet ve sağ bek transferlerini tamamladı ve TFF'ye bildirdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Şubat 2024, 14:42 Güncelleme 02 Şubat 2024, 20:19
Galatasaray’da Bakambu ve Boey’un yeri doldu! TFF’ye bildirildi

İÇİNDEKİLER

Devre arası transfer döneminin sonlarına gelinirken Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor.

BAKAMBU LA LİGA'DA

Sarı-kırmızılı ekip, bir yandan sağ bek ve sol bek mevkileri için arayışlarını sürdürürken, Bakambu'nun ayrılığının ardından forvet pozisyonuna da takviye yapmak için girişimlere başladı.

Bir süredir Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Bakambu, dün akşam saatlerinde LaLiga ekiplerinden Real Betis'e transfer oldu.

Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan tecrübeli golcü, 5 milyon 50 bin Euro bonservis bedeliyle İspanyol ekibinin yolunu tuttu.

YERİ DOLUYOR

Galatasaray, Bakambu'nun yerini Fulham'ın Brezilyalı santrforu Carlos Vinicius ile doldurmaya hazırlanıyor.

İngiliz ekibiyle bu sezon 13 maçta görev alan ve bu maçların sadece 2'sine 11'de başlayan Brezilyalı golcü için Fulham, 2.5 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, sarı-kırmızılı ekip kiralama seçeneği ile anlaşmaya vardı.

6 MİLYON EURO

İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki forvetin piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor.



SERGE AURIER DE TAMAM!

Galatasaray, Bakambu ve Sacha Boey'un yerini hızlı doldurdu. Aslan Carlos Vinicius ile beraber Serge Aurier'in transferini de TFF Lisans Kurulu'na bildirdi.

VINICIUS'UN MALİYETİ AÇIKLANDI

Bu arada Galatasaray, Vinicius'un transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600.000 euro tutarında geçici Transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 600.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

Serge Aurier'in maliyeti belli oldu

AURIER DE KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Vinicius'un ardından Aurier'in transferini de duyurdu. Fildişi Sahilli futbolcunun sözleşme detaylarıyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Serge Alain Stephane Aurier ve Kulübü Nottingham Forest Football Club Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 100.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2023/2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır.

Buna göre, Futbolcumuza 2023/2024 sezonu için net 600.000 EUR garanti ücret ile net 150.000 EUR imza ücreti ödenecektir."