Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bet konuştu: "Aydınlık günler bizi bekliyor"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Biz Beşiktaş’ı güneşli günlerde görmedik ki karanlıkta terk edelim. Beşiktaş’ı aydınlık günler bekliyor” dedi. İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2024 Güncelleme 10 Ocak 2024, 07:00
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bet konuştu: Aydınlık günler bizi bekliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Siyah-Beyazlılar'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos'un basın toplantısında önemli açıklamalara imza attı. Arat, "Biz Beşiktaş'ı güneşli günlerde görmedik ki karanlıkta terk edelim. Beşiktaş'ı aydınlık günler bekliyor. Siz, bu aydınlık günlerin camiamızdaki en büyük habercisi olacaksınız. Mister, size ve ekibinize güveniyoruz" diye konuştu.


Arat, "Henüz 30 günlük yönetimken hak etmediğimiz tepkilerle karşılaştık. Çok kapsamlı çalışmalarımız oldu. Bu sürede iyi çalıştık. Dediğim gibi 15'e yakın teknik direktör ile görüştük.

İçindeki arzu ve kariyeri bağlamında bu işi en iyi yapabilecek kişi olarak Fernando Santos ile anlaştık. Beşiktaş zor günlerden geçiyor olabilir ama medya mensupları ve taraftar Beşiktaş'a sahip çıksınlar. Eleştiriye her zaman açığız ama saygı çerçevesinde olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN