Salzburg'un Sırp stoperi Pavlovic’i Fenerbahçe'ye yazdılar! Roma, Juventus ve Brighton da istiyor

Avusturya basını Red Bull Salzburg’un sol ayaklı Sırp stoperi Strahinja Pavlovic’i, Fenerbahçe’nin istediğini iddia etti. Avusturya ekibinin bu transfer için 25 milyon Euro talep ettiği de haberde yer aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2024 Güncelleme 03 Ocak 2024, 07:00
Salzburg’un Sırp stoperi Pavlovic’i Fenerbahçe’ye yazdılar! Roma, Juventus ve Brighton da istiyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımında oynayan Sırp stoper Strahinja Pavlovic'i transfer etmek için çalışmalara başladığı iddia edildi. İddia Avusturya basınından geldi. Haberde 22 yaşındaki Sırp savunma oyuncusunu almak için çok zorlu bir rekabet olacağı ifade edildi.




Salzburger Nachrichten gazetesine göre; 22 yaşındaki Sırp savunmacı, Roma, Juventus ve Brighton gibi Avrupa'nın büyük kulüplerinin de radarında bulunuyor. Gazete, Pavlovic'in Ocak ayında Avrupa'nın en iyi liglerinden birinde oynamaya hazır olduğunu ve kariyerinde bir sonraki adımı atmak istediğini bildirdi.




Gazete, Salzburg'un geçen kış da Pavlovic için teklifler aldığını ancak bunları geri çevirdiğini de hatırlattı. Pavlovic'in değerinin yükselmesi ve şu an 25 milyon Euro civarında olması, onu çok pahalı bir transfer haline getirdi. 22 yaşında ve 1.94 boyunda olan Sırp stoper için Salzburg'un pazarlığa yanaşmadığı da iddialar arasında. Genç yaşına rağmen 32 kez Sırbistan Milli Takım forması giyen Pavlovic bu maçlarda 3 kez fileleri havalandırdı. Bu sezon 21 maçta Salzburg için sahaya çıkan Sırp stoper bu maçlarda 2 gol atarken, 2 de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN