Ada’dan bomba Firmino iddiası! Ünlü futbolcu Türkiye'ye mi geliyor?

İngilizler, Suudi ekibi Al-Ahli’de mutsuz olan Brezilyalı yıldız Roberto Firmino’nun ara transferde ayrılacağını ve futbolcuya Türkiye’den G.Saray ve Fenerbahçe’nin ilgi gösterdiğini öne sürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2024 Güncelleme 02 Ocak 2024, 07:01
Ada’dan bomba  Firmino iddiası! Ünlü futbolcu Türkiye’ye mi geliyor?

İÇİNDEKİLER

Sezon başında İngiltere Premier Lig devi Liverpool'dan ayrılarak Suudi Arabistan'dan Al- Ahli ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Roberto Firmino, ilk maçında hat-trick yaparak Arabistan kariyerine muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Ancak; daha sonra 18 hafta gol atamayan ve taraftarların bir numaralı hedefi haline gelen Brezilyalı yıldız ile ilgili ayrılık iddiaları da son dönemlerde kuvvetlenmeye başladı.



Ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan yıldız futbolcuya Al-Shabab, Al- Ettifaq ve Al-Fateh'in talip olduğu belirtildi. Ayrıca 32 yaşındaki yıldız futbolcunun Türkiye'den de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı öne sürüldü.




Öte yandan son gelen haberlere göre de Roberto Firmino'nun kariyerine Avrupa ya da ülkesi Brezilya'da devam etmek istediği belirtildi. Taraftarların yakın zamanda ıslıkladığı Firmino'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Daha önce de Türk kulüpleriyle transferde anılan ve yeni bir maceraya hazır olduğu ifade edilen Sambacı, bu sezon 19 maçta 3 gol, 3 asist kaydetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN