Çizme basını yazdı! G.Saray Juan Musso'yu istiyor

Çizme basını G.Saray’ın, Juan Musso için Atalanta’dan bilgi istediğini yazdı. İşte sizler için derlediğimiz 31 Aralık tarihli TAKVİM yurttan ve dünyadan spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2023 Güncelleme 31 Aralık 2023, 06:59
Çizme basını yazdı! G.Saray Juan Musso’yu istiyor

İÇİNDEKİLER

Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşını ve sözleşmesini düşünerek kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray sürpriz bir isme kancayı taktı. Galatasaray'ın gündemine son olarak Atalanta forması giyen Juan Musso geldi. İddia İtalyan gazeteci Nicolo Schira'dan geldi. Nicolo Schira'nın aktardığı habere göre Galatasaray, Juan Musso hakkında bilgi istedi. 2021 yılında Atalanta'ya katılan Juan Musso, bu sezon forma giydiği 15 resmi maçta kalesinde 16 gol gördü. 7 karşılaşmada kalesini gole kapattı. Musso'nun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro.


KEREM AKTÜRKOĞLU AMELİYAT OLDU
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, burnundan ameliyat oldu. Yapılan açıklamada "Konka hipertrofisi ve nazal septum deviasyonu (Burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi) nedeniyle sponsor hastanemiz Medicana Ataköy'de başarılı bir operasyon geçirmiştir" ifadeleri kullanıldı.


LİGİMİZE HOCA DAYANMIYOR
Sivasspor'da Servet Çetin dönemi bitti. Kırmızı-Beyazlılar'da 19 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi alan Çetin, maç başına 1.42 puan ortalaması tutturdu. Bu ayrılığın ardından, sezon başından bu yana ligimizde görevden ayrılan teknik direktör sayısı da 17'ye yükseldi.


TRABZON'DAN ELNENY HAMLESI
Orta saha transferi yapması beklenen Trabzonspor'un, Arsenal forması giyen Mohamed Elneny ile görüştüğü öğrenildi. Diğer yandan oyuncunun maaş beklentisini sorulduğu ifade edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı da belirtildi. Ancak; ilk yapılan görüşmede oyuncunun 2 milyon 500 bin Euro'nun üzerinde bir yıllık ücret talep ettiği fakat bu rakamın Trabzonspor tarafından yüksek bulunduğu gelen haberler arasında.


DİMARCO 2027'YE KADAR
İtalya Serie A ekibi Inter, 26 yaşındaki sol beki Federico Dimarco'nun sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığını açıkladı. İtalyan futbolcu, bu sezon Serie A'da oynadığı 15 karşılaşmada 3 gol, 4 asiste imza attı.


HAFTANIN MVP'Sİ VOİGTMANN
THY Euroleague'de 17. haftanın en değerli oyuncusu Milano forması giyen Johannes Voigtmann oldu. Alman pivot, Baskonia'yı 76-67 yendikleri maçta 19 sayı, 12 ribaunt, 3 asist ve 1 top çalma ile oynadı.


FERNANDO İLE YOL AYRIMI
İspanyol ekiplerinden Sevilla, Fernando Reges'in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Bu sezon 13 maçta forma giyen 36 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, takımına gol ve asist katkısı sağlayamadı.


A.GÜCÜ'NDE ALPER ŞOKU
Süper Lig ekibi Ankaragücü'ne Hatayspor ile oynanan maçta dizinden sakatlanan Alper Uludağ'dan kötü bir haber geldi. Yapılan açıklamada Uludağ'ın tedavi sürecinin 6 ile 8 hafta arasında süreceği ifade edildi.


MBAPPE İÇİN GERİ SAYIM
İspanyol basını, Real Madrid'in Kylian Mbappe transferinde geri sayıma geçtiğini iddia etti. 25 yaşındaki Fransız yıldıza, 26 milyon Euro yıllık ücret, 130 milyon Euro da imza parası ödeneceği yazıldı.


TÜRKİYE'DEN 155 MADALYA
Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, "Avrupa şampiyonalarında 50'si altın 126 madalya, dünya şampiyonalarında ise 10 altın, 7 gümüş ve 12 bronz olmak üzere 29 madalya aldık. 155 madalya önemli başarı" dedi.

LİDER EFES HATA YAPMADI
Basketbol Ligi'nin 14. haftasında 4 maç vardı. Lider Anadolu Efes evinde Darüşşafaka'yı 85-78; F.Bahçe Beko, Bursa'yı 97-90; Beşiktaş, Telekom'u 77-66 ve Aliağa, Büyükçekmece'yi 99-95 yendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN