Promes için kıran kırana: Fenerbahçe Hollandalı sol kanat için Spartak'ın kapısını çaldı

Fenerbahçe, Hollandalı sol kanat Quincy Promes için Spartak Moskova ile temasa geçti. Bonservis ücreti için Rus kulübü ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2023 Güncelleme 30 Aralık 2023, 07:00
Promes için kıran kırana: Fenerbahçe Hollandalı sol kanat için Spartak’ın kapısını çaldı

İÇİNDEKİLER

Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için takviye yapmak isteyen Fenerbahçe stoper, ön libero ve kanat transferlerine odaklandı. Fenerbahçe'nin daha önce de gündemine gelen Hollandalı sol kanat Quincy Promes için Rus temsilcisi Spartak Moskova ile temasa geçtiği öğrenildi.

31 yaşında ve 1.74 boyunda olan Hollandalı futbolcu son derece tecrübeli bir isim. 50 kez Hollanda Milli Takımı forması giyen ve bu maçlarda 7 kez fileleri havalandıran Quincy Promes'in piyasa değeri 6 milyon Euro olmasına karşın sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında sona eriyor.

Bunu fırsat bilen Fenerbahçe kulübü ile sözleşme yenilemeyen Promes'i cüzi bir bonservis bedeli ile kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Sağ ayaklı olmasına karşın sol kanatta forma giyen Quincy Promes sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapıyor. Teknik kapasitesi üst düzeyde olan Promes Spartak Moskova ile iyi bir sezon geçiriyor. 21 maçta 14 gole katkı yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN