Fatih Terim Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı! İlk günden iddialı konuştu: "Meydan okumaya geldim"

Yunan kulübü Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim, “Ben buraya meydan okumaya, bir hikaye yazmaya geldim. Benimle aynı düşünen bir başkan ve arkadaşlar var” dedi. Terim, Bakasetas’ı istediğini de söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2023 Güncelleme 30 Aralık 2023, 07:00
Fatih Terim Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı! İlk günden iddialı konuştu: Meydan okumaya geldim

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Fatih Terim, Yunanistan ekibi Panathinaikos'la 1.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk için hep birlikte bir aile olmaları gerektiğini söyleyen Terim, "Açıkçası ben buraya meydan okumaya, bir hikaye yazmaya geldim. Bu konuda benimle aynı düşünen bir başkan ve arkadaşlar var" ifadesini kullandı. "Süper Lig'den herhangi bir ismi transfer etmek istiyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Terim "Pasın ve oyunun kontrolünü yapmaya çalışacağım. Oyun feslefemi zaten siz biliyorsunuz. Bakasetas'ı getirmek istiyoruz" dedi.

Terim şöyle devam etti: "Bıraktığımdan beri çeşitli ülkelerden, özellikle son yıllarda Körfez'den çok fazla istek, teklif geldi ama burada çok düşünmedim. İyi anlaşabileceğim bir başkan benim için çok önemliydi. Genel olarak birçok başkanla çalıştım. Sayın başkana buradan, bana her şeyi olduğu gibi anlattığı için teşekkür ederim. O yüzden ben buraya yeni bir hikaye yazmaya geldim. Bugünlerden daha iyi günlere gideceğimizden şüphem yok."



TERİM BASKILI FUTBOL İSTİYOR
Panathınaıkos'un yeni teknik patronu Fatih Terim, baskılı bir oyundan yana olduğunu vurgulayarak, "Baskının ve temponun bizde olduğu oyun anlayışını oyunculara aktarmaya çalışacağım." şeklinde konuştu.

BÜYÜK DESTEK VAR
Fatih Terim'e Panathinaikos'lu taraftarlardan sosyal medyada büyük destek geldi. Terim'in hırsı taraftarı mutlu etti.

DEVLER LİGİ VURGUSU...
Yunan basınının sorularını yanıtlayan Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi müziğini stadımızda dinlemeyi umuyorum." ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN