İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu Sarıalioğlu bombaladı: "Yine olsa yine yaparım"

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu Sarıalioğlu, ”Bu olayın sorumlusu TFF ve hakemlerdir... Bugün böyle bir şey yaşansa yine aynı şeyi yaparım” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2023 Güncelleme 21 Aralık 2023, 07:01
İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu Sarıalioğlu bombaladı: Yine olsa yine yaparım

İÇİNDEKİLER

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu Trabzonspor maçında takımı sahadan çekmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olayların Trabzonspor maçına denk gelmesinin tesadüf olduğunu söyleyen İstanbulspor Başkanı, "Çünkü bu maça rastladı. Yani bir VAR 5 dakikada karar veremiyorsa 73'üncü dakikada maçtan çekiyorsak bunun sorumlusu hakemler ve TFF. Bunlar biz değiliz. Benden fazla kimse Trabzonlu olamaz. Ben Trabzonluluğumu hiçbir şeye değişmem. Ama İstanbulspor'un sahibiyiz. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz" dedi.

PRİM VERECEĞİM!
Aynı durum tekrar yaşansa yine aynı şeyi yapacağını belirten Sarıalioğlu, takıma galibiyet primi vereceğini söyleyerek şöyle konuştu: "Ben doğruyu yaptığıma inanıyorum. Sonucu ne olursa olsun. Tek özür dilemem gereken, sporcular ve teknik heyetimdir. Hepsinin bu maçta galip gelirlerse prim hakları vardı. Galip gelmiş gibi prim vereceğim."

EN ÇOK BİZ ZARAR GÖRDÜK
Başkan yardımcısı Bayram Saral da "Ligin ilk haftasından itibaren aleyhimize yapılan bariz hakem hataları nedeniyle en çok zarar gören kulübün İstanbulspor olduğu aşikardır" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN