Kartal’da Klose formülü! Beşiktaş teknik direktörlük için Alman ekolü üzerinde duruyor | Genç hocaya teklif yapılacak

Beşiktaş’ın istediği Hansi Flick’in sağlık problemleri nedeniyle bu sezon takım çalıştırması beklenmiyor... Siyah-Beyazlılar, Flick ile gelecek sezon için anlaşıp, Klose'yi geçici olarak takımın başına getirmeyi hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2023 Güncelleme 20 Aralık 2023, 07:00
Kartal’da Klose formülü! Beşiktaş teknik direktörlük için Alman ekolü üzerinde duruyor | Genç hocaya teklif yapılacak

İÇİNDEKİLER

Rıza Çalımbay'ın sözleşmesini devre arasına kadar uzatan Beşiktaş'la ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-Beyazlılar'ın Alman Teknik adam Hansi Flick ile görüşme yapacağı öne sürüldü.




Ancak Alman çalıştırıcının sağlık sorunları nedeniyle bu sezon görev yapamayacağı belirtiliyor. Beşiktaş'ın da bu noktada başka bir formül düşündüğü öğrenildi. Kara Kartal'ın Miroslav Klose'yi göreve getirmeyi planladığı ifade edildi.


EKİBE DAHİL EDİLECEK
Son olarak Avusturya 1. Lig takımlarından Altach'ı çalıştıran 45 yaşındaki Alman teknik adam Klose ile kısa süre içerisinde görüşmelere başlanması bekleniyor. Siyah-Beyazlı takımın gelecek sezon için Flick'le anlaşması halinde Klose'yi yardımcı antrenör olarak takımda tutmayı planladığı ifade ediliyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın da takımın başına yabancı bir direktör getirmek istediği gelen haberler arasında.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN