İlk hedefi Bardhi: Nenad Bjelica Trabzonsporlu yıldıza kanca attı

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Union Berlin’in başına geçen Bjelica, eski oyuncusu Enis Bardhi’yi takımında görmek istiyor. U. Berlin devre arasında resmi teklif yapabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2023 Güncelleme 09 Aralık 2023, 07:01
İlk hedefi Bardhi: Nenad Bjelica Trabzonsporlu yıldıza kanca attı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Bundesliga ekiplerinden Union Berlin ile anlaşan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, Trabzonspor'dayken 16 hafta birlikte çalıştığı Kuzey Makedonyalı oyuncu Enis Bardhi'ye kanca attı. Fırtına'da son haftalarda yedek kalan Enis Bardhi için önümüzdeki günlerde kulübe resmi bir teklif gelmesi beklenirken, buradaki rakama göre yönetim kurulunun bir karar vereceği öğrenildi.



DAHA FAZLA OYNAMAK İSTİYOR
Enis Bardhi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Trabzon'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirse de sürekli oynayabileceği bir takıma gitme fikrine oldukça sıcak bakıyor. Trabzonspor, Levantede'den 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı 28 yaşındaki yıldızı bu rakamın altına bırakmak istemiyor. Bu sezon 12 maça çıkan yıldız futbolcu 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Bardhi'nin Trabzonspor ile olan kontratı 2025 yılında sona erecek.



11 GOLE KATKI YAPTI
Trabzonspor'un 28 yaşındaki Kuzey Makedonyalı orta sahası Enis Bardhi, Bordo- Mavili formayla toplam 54 maça çıktı. 2797 dakika süre alan Bardhi, söz konusu süreçte 9 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN