Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk net konuştu: "2. yarıda kilidi açtık"

İlk yarıda istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık.2 . yarıda kanatları iyi kullandık. Kilidi açacağımız belliydi.2 . golden sonra da maç bitti. Kazanmak bizim için önemliydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2023 Güncelleme 03 Aralık 2023, 06:59
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk net konuştu: 2. yarıda kilidi açtık

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendik galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. En az şut çektikleri ilk yarıyı oynadıklarını söyleyen başarılı teknik adam, "İlk yarıda topa sahip olma, acile etmeden oynama gibi yapmamazı gereken şeyleri yapamadık. Bazen 5 kişinini arasında 1 futbolcumuz varken ona ortalar yaptık. Tercihlerimiz iyi değildi" diye konuştu.

2. YARI KANATLARI KULLANDIK
Buruk şöyle devam etti: 2. yarıda kanatları iyi kullandık. Barış etkiliydi. Beklerimizi de ileri çıkardık. Oyunu aldık ve gol atıp kilidi açacağımız belliydi. Bunu başardık. 2. golden sonra da maç bitti. Nelsson da bugün iyi maç çıkardı.


ASLAN İLK YARIDA ZORLANDI
Galatasaray maçın ilk yarısında Pendik savunmasını açmakta zorlandı. İstediği pas ve hücum organizasyonlarını yapamadı. Kilit 2. yarıda çözüldü.



ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ ICARDİ
Mauro Icardi, seremoniye çıkan çocuklardan büyük ilgi gördü. Çocuklar, İstiklal Marşı'nın ardından Icardi'nin etrafını sardı. Icardi de çocuklara ilgi gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN